ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Opel: Ένα ηλεκτρικό σε κάθε μοντέλο έως το 2024

10:55 - 06 Μαϊ 2019 | Αυτοκίνητο
Opel: Ένα ηλεκτρικό σε κάθε μοντέλο έως το 2024
Η εταιρία θα φέρει συνολικά οκτώ νέα μοντέλα στην αγορά την επόμενη διετία. Θα υπάρχει μία ηλεκτρική έκδοση για κάθε μοντέλο Opel το 2024.

Η  πρόσβαση σε προηγμένες πλατφόρμες και τεχνολογίες κίνησης του Groupe PSA είναι η βάση για τον εκτενή εξηλεκτρισμό της γκάμας μοντέλων Opel. Τέσσερα οχήματα θα είναι ήδη ηλεκτροκίνητα το 2020. Μεταξύ αυτών το νέο Corsa σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση μπαταρίας και το Grandland X PHEV – το πρώτο plug-in υβριδικό της Opel. Τα οχήματα αυτά αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία της προϊοντικής επέλασης της Opel:

Η εταιρία θα φέρει συνολικά οκτώ νέα μοντέλα στην αγορά την επόμενη διετία. Θα υπάρχει μία ηλεκτρική έκδοση για κάθε μοντέλο Opel το 2024. «Αυτός ο καταιγισμός μοντέλων θα συμβάλει στην συμμόρφωση με τα αυστηρά όρια εκπομπών CO2 που επιβάλει η Ε.Ε.» δήλωσε ο Lohscheller. Η υποδομή φόρτισης παίζει καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης. Γι’ αυτό, η Opel θα έχει συμμετοχή σε ένα project υποδομής φόρτισης στην έδρα της εταιρίας, με εταίρους όπως η πόλη του Rüsselsheim.

Ένας ακόμα βασικός πυλώνας του στρατηγικού σχεδίου PACE! είναι η περαιτέρω ενίσχυση της μάρκας και η επικέντρωση σε επικερδείς κατηγορίες, στο μίγμα καναλιών πωλήσεων και στις αγορές. Η Opel ήδη δίνει μία πρώτη γεύση από την εικόνα της μάρκας και τη σχεδιαστική φιλοσοφία του μέλλοντος με το GT X Experimental. Η Opel θα εκφράζει ακόμα περισσότερο τις αξίες ‘Γερμανική’, ‘προσιτή’ και ‘απολαυστική’. «Η Opel θα παραμείνει Γερμανική και η Vauxhall, Βρετανική. Θα συνεχίσουμε να διαφοροποιούμαστε από τις Γαλλικές μάρκες του ομίλου» πρόσθεσε ο Lohscheller. 

Τελευταία τροποποίηση στις 13:44 - 06 Μαϊ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.