ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

MINI John Cooper Works Clubman και Countryman ανεβάζουν την αδρεναλίνη

16:30 - 15 Μαϊ 2019 | Αυτοκίνητο
MINI John Cooper Works Clubman και Countryman ανεβάζουν την αδρεναλίνη
Και στις δύο περιπτώσεις, ο εξαιρετικά ισχυρός κινητήρας συνδυάζεται στάνταρ με ένα νέο, 8-τάχυτο σπορ κιβώτιο Steptronic, με μηχανικό μπλοκέ διαφορικό στον εμπρός άξονα, σύστημα τετρακίνησης ALL4, ειδικά διαμορφωμένο πλαίσιο, και πρόσθετες ενισχύσεις στη δομή του αμαξώματος, τις βάσεις του κινητήρα και τις συνδέσεις στο πλαίσιο.
Η Βρετανική κατασκευάστρια εταιρία πολυτελών αυτοκινήτων MINI παρουσιάζει δύο μοντέλα που, κατά μία έννοια, είναι τα ισχυρότερα μοντέλα στην 60-χρονη ιστορία της με έγκριση τύπου για δημόσιο δρόμο.
 
Ο τετρακύλινδρος turbo κινητήρας 306 hp  στο νέο MINI John Cooper Works Clubman (και στο νέο MINI John Cooper Works Countryman  υπόσχεται εξαιρετικές επιδόσεις και για τα δύο compact
μοντέλα. 
P90347905 lowRes the new mini john co
 
Και στις δύο περιπτώσεις, ο εξαιρετικά ισχυρός κινητήρας συνδυάζεται στάνταρ με ένα νέο, 8-τάχυτο σπορ κιβώτιο Steptronic, με μηχανικό μπλοκέ διαφορικό στον εμπρός άξονα, σύστημα τετρακίνησης ALL4, ειδικά διαμορφωμένο πλαίσιο, και πρόσθετες ενισχύσεις στη δομή του αμαξώματος, τις βάσεις του κινητήρα και τις συνδέσεις στο πλαίσιο. 
Με αυτό τον τρόπο, η αγωνιστική αίσθηση John Cooper Works αποκτά μία εντελώς νέα διάσταση επιδόσεων.
 
Η μέγιστη ροπή έχει αυξηθεί κατά 100 Nm στα 450 Nm, ενώ ανάλογη είναι και η αύξηση της επιτάχυνσης.
 
 Το νέο MINI John Cooper Works Clubman επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 4,9 δεύτερα, ενώ το νέο MINI John Cooper Works Countryman καλύπτει την ίδια απόσταση σε 5,1 δευτερόλεπτα – 1,4 και 1,5 ταχύτερο σε σχέση με τα αντίστοιχα προηγούμενα μοντέλα. Η ελαστικότητά τους ουδέποτε ήταν τόσο εντυπωσιακή όσο τώρα.
P90347895 lowRes the new mini john co
 
 Το νέο αυτόματο κιβώτιο περιλαμβάνει ένα μπλοκέ διαφορικό που μειώνει τη διαφορά ταχύτητας μεταξύ των εμπρός τροχών. 
Το σύστημα τετρακίνησης ALL4 διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη βελτιστοποίηση της πρόσφυσης, της ευελιξίας και της οδηγικής ευστάθειας των οχημάτων. Ανήκει στον στάνταρ εξοπλισμό του νέου MINI John Cooper Works Clubman και του νέου MINI John Cooper Works Countryman και αναβαθμίστηκε πλήρως για τη νέα έκδοση των δύο μοντέλων. 
 
P90347902 lowRes the new mini john co
 
Τα επαναρυθμισμένα συστήματα ανάρτησης και απόσβεσης, το DSC Dynamic Stability Control και το ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης υποστηρίζουν με ακρίβεια τον ευέλικτο χαρακτήρα του νέου, κορυφαίου σπορ μοντέλου. 
 
Το μακρύ μεταξόνιο, τα φαρδιά μετατρόχια και το χαμηλό κέντρο βάρους των δύο μοντέλων είναι ιδανικά για σχεδίαση και ρύθμιση πλαισίου με έμφαση στις σπορ επιδόσεις. Επιπλέον, η συστηματική ενίσχυση της δομής του αμαξώματος και οι εξαιρετικά άκαμπτοι σύνδεσμοι πλαισίου στα νέα MINI John Cooper Works Clubman και MINI John Cooper Works Countryman εξασφαλίζουν μέγιστη οδηγική ακρίβεια. 
 
Η αγωνιστική αίσθηση αποκτά μία νέα διάσταση, που μπορούν να απολαύσουν οι επιβάτες και των πέντε πλήρως εξοπλισμένων καθισμάτων του νέου MINI John Cooper Works Countryman. Η ξεχωριστή, σπορ αίσθηση στο εσωτερικό και των δύο οχημάτων οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα σπορ καθίσματα John Cooper Works με ενσωματωμένα προσκέφαλα, στο σπορ τιμόνι John Cooper Works με μπουτόν πολλαπλών λειτουργιών, στον επιλογέα σχέσεων John Cooper Works, και στην ανθρακί επένδυση οροφής.
P90347898 lowRes the new mini john co
 
Ο αποκλειστικός στάνταρ εξοπλισμός και των δύο, κορυφαίων σπορ μοντέλων MINI περιλαμβάνει επίσης προβολείς LED, σύστημα εισόδου/εκκίνησης χωρίς κλειδί, MINI Driving Modes, και το Radio MINI Visual Boost που περιλαμβάνει μία οθόνη 6,5 ιντσών με λειτουργία αφής και ανασχεδιασμένη οθόνη γραφικών ενδείξεων. Το ενσωματωμένο Connected Media έχει πρόσβαση σε πολυάριθμες διαδικτυακές υπηρεσίες MINI Connected. Εναλλακτικά, προσφέρεται προαιρετικός, ειδικός εξοπλισμός, όπως σύστημα Connected Navigation, με εύχρηστη λειτουργία καθοδήγησης διαδρομής και πρόσθετες λειτουργίες infotainment, καθώς και σύστημα Connected Navigation Plus με οθόνη αφής 8,8 ιντσών. 
 
Τελευταία τροποποίηση στις 16:36 - 15 Μαϊ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.