ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βραβείο J.D. Power: Κορυφαία Σκορ για το Insignia τη Ναυαρχίδα της Opel

09:12 - 21 Μαϊ 2019 | Αυτοκίνητο
Βραβείο J.D. Power: Κορυφαία Σκορ για το Insignia τη Ναυαρχίδα της Opel
Το Opel Insignia βρέθηκε στην κορυφή της μεσαίας κατηγορίας στη φετινή Έρευνα Αξιοπιστίας Οχημάτων J.D. Power. Η J.D. Power διερευνά την ικανοποίηση των πελατών από τα οχήματά τους κάθε χρόνο. Η εταιρία έρευνας αγοράς ρωτά τους ιδιοκτήτες για την ποιότητα και αντοχή των οχημάτων τους, ηλικίας ενός έως τριών ετών.

Πέρα από τους πελάτες όμως, η ναυαρχίδα της Opel κερδίζει τα εύσημα και των ειδικών. Το Γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτου, Auto Test ανέδειξε το Insignia Grand Sport σε “Auto Test Winner 2019” με την καλύτερη σχέση τιμής-επιδόσεων στην κατηγορία του.  Το Insignia Grand Sport είχε κερδίσει και πέρυσι στην ίδια κατηγορία. Στο εξαιρετικό αποτέλεσμα ήρθε να προστεθεί και η ισχυρή δεύτερη θέση που έφερε το Insignia Sports Tourer στην κατηγορία του.

Στην κοινή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στη Φρανκφούρτη, ο Διευθυντής Ποιότητας της Opel, Arnold Pauluch παρέλαβε τις διακρίσεις του βραβευμένου οχήματος. Οι “Νικητές του Auto Test” ανακοινώνονται μαζί με τα αποτελέσματα της έρευνας ικανοποίησης πελατών J.D. Power από το 2008.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.