ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

BMW: Με πέντε αμιγώς ηλεκτρικά τα επόμενα δύο χρόνια

12:05 - 31 Μαϊ 2019 | Αυτοκίνητο
BMW: Με πέντε αμιγώς ηλεκτρικά τα επόμενα δύο χρόνια
Μέσα σε δύο χρόνια, η εταιρία θα προσφέρει πέντε πλήρως ηλεκτρικά οχήματα μαζικής παραγωγής.

To BMW Group, πρωτοπόρος της ηλεκτροκίνησης, επεκτείνει ραγδαία τη γκάμα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων του. Μέσα σε δύο χρόνια, η εταιρία θα προσφέρει πέντε πλήρως ηλεκτρικά οχήματα μαζικής παραγωγής: Πέρα από το BMW i3, από το οποίο έχουν κατασκευαστεί πάνω από 150.000 μονάδες μέχρι σήμερα, θα ξεκινήσει φέτος η παραγωγή του πλήρως ηλεκτρικού MINI στο Εργοστάσιο της Οξφόρδης (Μ. Βρετανία). Το 2020, θα ακολουθήσει το πλήρως ηλεκτρικό BMW iX3 από το Shenyang (Κίνα) και το 2021, το BMW iNEXT, το οποίο θα κατασκευάζεται στο Dingolfing (Γερμανία), και το BMW i4 από το Εργοστάσιο του Μονάχου (Γερμανία).

Συνυπολογίζοντας και τον ευρύ στόλο plug-in υβριδικών οχημάτων του, το BMW Group διαθέτει την πλουσιότερη γκάμα ηλεκτροκίνητων οχημάτων της αγοράς. Ανανεωμένες, plug-in-υβριδικές εκδόσεις με εκτεταμένη ηλεκτρική αυτονομία της BMW Σειράς 3, BMW Σειράς 7 και BMW X5 μαζί με τη νέα, plug-in υβριδική BMW X3, παρουσιάστηκαν στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Μερικές εβδομάδες αργότερα, η ανανεωμένη, plug-in υβριδική έκδοση της BMW X1 με Μακρύ Μεταξόνιο, που θα παράγεται τοπικά για την Κινεζική αγορά, παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης. Αυτή η ποικίλη γκάμα φιλοσοφιών ηλεκτροκίνησης υπογραμμίζει πόσο σημαντική είναι η δεκτικότητα σε νέες τεχνολογίες στο δρόμο για τη βιώσιμη μετακίνηση.

 «Η αγορά μας είναι παγκόσμια. Δεν θέλουμε να υποδεικνύουμε στους ανθρώπους τι να κάνουν. Θέλουμε τα προϊόντα μας να εμπνέουν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η ευέλικτη στρατηγική εξηλεκτρισμού επιβεβαιώνει αυτή την προσέγγιση και μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε πολύ διαφορετικές περιοχές του κόσμου, καθώς το λανσάρισμα εναλλακτικών συστημάτων κίνησης προχωρά με διαφορετικό ρυθμό σε κάθε αγορά», τόνισε ο    , Πρόεδρος Δ.Σ. της BMW AG, στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της εταιρίας στο Μόναχο την Πέμπτη. «Είναι σημαντικό να είμαστε ‘ανοιχτοί’ σε νέες τεχνολογίες, εν όψει της προετοιμασίας μας για τις απαιτήσεις ενός προσεχούς ρυθμιστικού πλαισίου και προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες των πελατών σε διαφορετικές αγορές».

Τελευταία τροποποίηση στις 12:12 - 31 Μαϊ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.