ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΕΟ DS 3 CROSSBACK: Ταλαντούχος αστός με ισχυρή γεύση από SUV!

18:33 - 06 Ιουν 2019 | Αυτοκίνητο
ΝΕΟ DS 3 CROSSBACK: Ταλαντούχος αστός με ισχυρή γεύση από SUV!
Η DS Automobiles αποκαλύπτει το νέο compact SUV DS 3 CROSSBACK.

Το DS 3 CROSSBACK αποτελεί άλλο ένα νέο μέλος στην γκάμα των σύγχρονων SUV με συμπαγείς εξωτερικέςδιαστάσεις,  επιβλητικό αμάξωμα και μεγάλους τροχούς. Όπως αναφέρει ακι η φίρμα, το νέο urban SUV, διαθέτει προχωρημένο στυλ εκπέμποντας ταυτόχρονα δυναμισμό και γαλλική φινέτσα. Και επειδή οι στιγμές ηρεμίας είναι πολύτιμες, κυρίως όταν κινούμαστε σε αστικό περιβάλλον, το DS 3 CROSSBACK έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εξασφαλίζει την απόλυτη ηχομόνωση και την πλήρη απουσία κραδασμών, προσφέροντας άριστη ποιότητα κύλισης.

Στο ραφιναρισμένο εσωτερικό του DS 3 CROSSBACK η παραμικρή λεπτομέρεια έχει τύχει ιδιαίτερης προσοχής ενώ τα υλικά έχουν επιλεγεί με γνώμονα την ποιότητα και τη φινέτσα. Με στόχο να προσφέρει υψηλό επίπεδο άνεσης έχει εφοδιαστεί με πολυάριθμους αποθηκευτικούς χώρους, αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα και μεγάλης χωρητικότητας πορτ μπαγκάζ.

Το νέο DS 3 CROSSBACK συνδυάζει τους ιδανικούς κινητήρες, που ταιριάζουν απόλυτα με το δυναμισμό του χαρακτήρα του νέου αυτού μοντέλου και θα διατίθεται με 3 διαφορετικούς τύπους κινητήρων: PureTech βενζίνης, BlueHDi diesel και 100% ηλεκτροκίνηση στην έκδοση E-Tense.

Ελκυστικό και χαρισματικό με μοναδική τεχνολογία και υψηλή αισθητική, το νέο DS 3 CROSSBACK απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα αυτοκίνητο με ξεχωριστό στυλ και καινοτόμες τεχνολογίες προσφέροντας ταυτόχρονα μία ασφαλή και απολαυστική οδηγική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:40 - 06 Ιουν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.