ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

DS 3 CROSSBACK E-TENSE: Πότε θα δούμε την ηλεκτρική εκδοχή του νέου SUV

08:11 - 14 Ιουν 2019 | Αυτοκίνητο
DS 3 CROSSBACK E-TENSE: Πότε θα δούμε την ηλεκτρική εκδοχή του νέου SUV
Εφοδιασμένο με μια μπαταρία 50 kWh και έναν ηλεκτροκινητήρα 100 KW (136 HP), προσφέρει εξαιρετικό επίπεδο απόδοσης, με τη μέγιστη ροπή να είναι διαθέσιμη από την εκκίνηση.

Το DS 3 CROSSBACK E-TENSE είναι ένας πρωτοπόρος, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό όχημα της μάρκας. Περιλαμβάνει φυσικά τον ίδιο εξοπλισμό και τις ίδια συστήματα άνεσης και οδήγησης με τις εκδόσεις που διαθέτουν συμβατικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης. Εφοδιασμένο με μια μπαταρία 50 kWh και έναν ηλεκτροκινητήρα 100 KW (136 HP), προσφέρει εξαιρετικό επίπεδο απόδοσης, με τη μέγιστη ροπή να είναι διαθέσιμη από την εκκίνηση.

Ως αποτέλεσμα, μπορεί να επιταχύνει από 0 έως τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 8,7 δευτερόλεπτα (και από 0 έως 50 χλμ./ώρα σε 3,3 δευτερόλεπτα). Αξιοποιώντας το πολύ χαμηλό κέντρο βάρους, καθώς οι μπαταρίες βρίσκονται κάτω από το πάτωμα, το DS 3 CROSSBACK E-TENSE είναι σε θέση να προσφέρει μια άψογη βόλτα. Επιπλέον, καθώς τα συμβατικά μοντέλα βενζίνης και ντίζελ παρέχουν ήδη μια εξαιρετική βάση στον τομέα της ηχομόνωσης, η ηλεκτρική έκδοση θέτει ένα νέο πρότυπο για τα επίπεδα θορύβου στο χώρο επιβατών. Προσφέροντας αυτονομία 320 χιλιομέτρων, με βάση τον τυποποιημένο κύκλο WLTP, το DS 3 CROSSBACK E-TENSE μπορεί να ολοκληρώσει της φόρτιση της μπαταρίας σε ποσοστό 80%, μέσα σε 30 λεπτά σε ένα δημόσιο σταθμό ταχείας φόρτισης.

Το νέο μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στα τέλη του 2019, με τιμές προς το παρόν άγνωστες. 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.