ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H υβριδική τεχνολογία της BMW απέσπασε ένα ακόμα βραβείο

09:03 - 24 Ιουν 2019 | Αυτοκίνητο
H υβριδική τεχνολογία της BMW απέσπασε ένα ακόμα βραβείο
Το plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης του BMW i8 επικράτησε στην κορυφή της κατηγορίας του, για πέμπτη συνεχή χρονιά, στον παγκοσμίως σημαντικότερο διαγωνισμό για την ανάδειξη των καλύτερων κινητήρων και συστημάτων κίνησης.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, τον τίτλο του ‘International Engine + Powertrain of the Year’ στην κατηγορία του απέσπασε το σύστημα κίνησης του BMW i8 .

Φέτος, το υβριδικό σύστημα ήταν υποψήφιο σε μία νέα κατηγορία: Best Hybrid Powertrain. Η μεγάλη έκπληξη ήταν η βαθμολογική διαφορά από το δεύτερο: Ο κινητήρας του BMW i8 διεκδίκησε την 1η θέση με 233 βαθμούς, με τον πλησιέστερο ανταγωνιστή να συγκεντρώνει μόλις 138 βαθμούς.

Το πρωτοποριακό BMW i8 είναι ‘δότης’ τεχνολογίας στην οικογένεια των plug-in υβριδικών BMW, που θα περιλαμβάνει συνολικά δέκα μοντέλα μέχρι το τέλος του 2019. Αυτό σημαίνει ότι η BMW θα προσφέρει τους πελάτες τη μεγαλύτερη γκάμα επιλογών από οποιανδήποτε άλλη μάρκα του ανταγωνισμού.

Μαζί με το BMW i3, τα δύο αυτά μοντέλα έθεσαν τα θεμέλια προκειμένου να γίνει το BMW Group ηγέτης της αγοράς ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Έχει ‘χτυπήσει’ την κορυφή των ταξινομήσεων νέων, ηλεκτροκίνητων οχημάτων σε Ευρώπη και Γερμανία – όχι μόνο στην πολυτελή κατηγορία αλλά και στο σύνολο της αγοράς από το 2017.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:22 - 25 Ιουν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.