ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλλαγές κορυφής σε Opel και PSA

07:53 - 25 Ιουλ 2019 | Αυτοκίνητο
Αλλαγές κορυφής σε Opel και PSA
Το Εποπτικό Συμβούλιο που συνήλθε στις 23 Ιουλίου 2019, αποφάσισε το διορισμό του Michael Lohscheller, Chief Executive Officer (CEO) της Opel, ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου με ισχύ από 1ης Σεπτεμβρίου, 2019 μέχρι τη λήξη της θητείας του Δ.Σ., στις 2 Απριλίου 2021.

 Διαδέχεται τον Jean - Christophe Quémard, Executive Vice President, Director Middle-East & Africa. Το Εποπτικό Συμβούλιο εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Jean-Christophe Quémard για τη σημαντική συμβολή του στο Διοικητικό Συμβούλιο από το 2012. Ο ίδιος παραμένει μέλος της Παγκόσμιας Εκτελεστικής.

Ο διορισμός του Michael Lohscheller στο Δ.Σ. επιβεβαιώνει τη σημασία της ένταξης της Opel Vauxhall στο Groupe PSA. Ως νέο μέλος, θα φέρει στο Διοικητικό Συμβούλιο τη διεθνή εμπειρία που απέκτησε από αρκετές εταιρείες ΟΕΜ, καθώς και τις ειδικές γνώσεις του σε θέματα χρηματοοικονομικής φύσεως, εμπορίου και logistics.

Ο Louis Gallois, Πρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου του Groupe PSA έκανε τις εξής δηλώσεις: «Με ιδιαίτερη χαρά, μαζί με τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου, υποδεχόμαστε τον Michael Lohscheller στο Διοικητικό Συμβούλιο του Groupe PSA. Η απόφαση μας συνάδει με την προθυμία του Ομίλου και του Εποπτικού Συμβουλίου να συνεχιστεί η διεθνοποίηση της ανώτερης ηγεσίας. Επίσης, αναγνωρίζει το ρόλο που έχει διαδραματίσει ο Michael Lohscheller στην ανάκαμψη της Opel Vauxhall.»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.