ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην χώρα μας το νέο υβριδικό Mitsubishi Outlander PHEV

08:10 - 26 Ιουλ 2019 | Αυτοκίνητο
Στην χώρα μας το νέο υβριδικό Mitsubishi Outlander PHEV
Το νέο υβριδικό Mitsubishi Outlander PHEV μπορεί να κινηθεί και αμιγώς ηλεκτρικά, ενώ, δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας.

Το Outlander PHEV, εκτός από την επιβλητική SUV εμφάνιση του, καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις  και με το σύγχρονο υβριδικό  σύνολο που αποτελείται από έναν ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο 2.4 λίτρων και δυο ηλεκτροκινητήρες. Η συνολική απόδοση φτάνει τα 224 άλογα και η μέση τιμή της κατανάλωσης περιορίζεται σε μόλις 2.0 λίτρα/100 χλμ!

Οι εκπομπές ρύπων, είναι στα 46 γρ.CO2/χλμ., οπότε το υβριδικό Outlander δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας. Εξίσου ικανοποιητική είναι και η αυτονομία του μετά από φουλάρισμα με βενζίνη και ρεύμα, με το εργοστάσιο να αναφέρει ότι αγγίζει τα 600 χιλιομετρα. Η ενέργεια του αποθηκεύεται σε  μπαταρία ιόντων-λιθίου 13,8 kWh που εξασφαλίζει αυτονομία αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης έως 57 χιλιομέτρων καθημερινά, με την τελική ταχύτητα να μπορεί να φτάσει τα 135 χλμ./ώρα. 

Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει μέσω 3 διαφορετικών λειτουργιών: την EV, την Series Hybrid και την Parallel Hybrid. Στην EV το αυτοκίνητο κινείται μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα που βρίσκεται στον πίσω άξονα (ο δεύτερος είναι τοποθετημένος μεταξύ κινητήρα και κιβωτίου).  Η ισχύς μεταδίδεται στους τέσσερις τροχούς, μέσω του συστήματος τετρακίνησης Super-All Wheel Control(SAWC) και τα πρώτα 100 χλμ./ώρα έρχονται εντός 10,5 δλ., στην λειτουργία Parallel Hybrid.

Το νέο ιαπωνικό, υβριδικό μοντέλο κοστίζει από 45.900 ευρώ με έναν πλήρη εξοπλισμό σε θέματα άνεσης, συστημάτων υποβοήθησης, με 9 αερόσακους, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, ενεργό cruise control, ακουστικό σύστημα ειδοποίησης οχημάτων (AVAS), σύστημα παράκαμψης φρένων,

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.