ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρεκόρ πωλήσεων στα ΙΧ τον Ιούλιο, πρώτη η Toyota

08:12 - 06 Αυγ 2019 | Αυτοκίνητο
Ρεκόρ πωλήσεων στα ΙΧ τον Ιούλιο, πρώτη η Toyota
Οι έλληνες συνεχίζουν να αγοράζουν αυτοκίνητα, είτε μέσω λίζινγκ, είτε ακολουθούν την αγορά της λιανικής με την TOYOTA να είναι κυρίαρχη της κούρσας.
Μπορεί η αγορά αυτοκινήτου, τα τελευταία χρόνια να έχει καταβαραθρωθεί, όμως, από τις αρχές του 2019, γνωρίζει, σταθερά, μια ανοδική πορεία, με χιλιάδες νέους υποψήφιους αγοραστές να επιλέξουν ένα καινούργιο αυτοκίνητο, είτε μέσω της χρονομίσθωσης, είτε με την αγορά της λιανικής πώλησης. Πάντως, ο περασμένος μήνας ήταν ένας πολύ αποδοτικός, με ένα νέο ρεκόρ σε πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων να καταγράφεται. Ειδικότερα, τον Ιούλιο, οι πωλήσεις καινούργιων ΙΧ άγγιξαν τις 11.838 ταξινομήσεις  -  αύξηση 29,7% συγκριτικά με τα 9.124 αυτοκίνητα του περσινού Ιουλίου (ρεκόρ 10ετίας). Πάντως, το 52% των καινούργιων αυτοκινήτων αφορούν πελάτες λιανικής και το 48% εταιρικά οχήματα. 
 
Η Toyota παραμένει πρώτη φίρμας σε πωλήσεις με  1.479 αυτοκίνητα. Ακολουθεί η Hyundai (1.149 πωλήσεις) και τη VW (944 αυτοκίνητα). Η Toyota προηγείται και στις πωλήσεις του έτους, με την Peugeot και τη VW να ακολουθούν. 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.