ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε ποια χώρα η Nissan τοποθετεί 200 φορτιστές ηλεκτρικών ΙΧ

18:07 - 10 Αυγ 2019 | Αυτοκίνητο
Nissan και EVgo επεκτείνουν το δίκτυο φόρτισης με 200 νέους ταχυφορτιστές

Η Nissan και η EVgo επεκτείνουν το δίκτυο φόρτισης για EVs, με την εγκατάσταση 200 ταχυφορτιστών συνεχούς ρεύματος (DCFC), στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κάθε ένας από τους ταχυφορτιστές είναι σε θέση να προσφέρει 100kW και διαθέτει τόσο CHAdeMO όσο CCS σύνδεση, ώστε να μπορούν να φορτίσουν τα περισσότερα EVs.

Η κοινή επένδυση της Nissan και της EVgo, βασίζεται σε ένα εξαετές πλάνο συνεργασίας μεταξύ των δύο κορυφαίων παικτών για την ηλεκτροκίνηση στις Η.Π.Α. Από το 2010, η Nissan έχει εγκαταστήσει περισσότερους από 2.000 ταχυφορτιστές, σε ολόκληρη τη χώρα.

Περισσότεροι από 100 εκατομμύρια Αμερικανοί ζουν σήμερα σε απόσταση 15 λεπτών από ένα ταχυφορτιστή της EVgo, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με τη Nissan κατά μήκος του δρόμου I-95 στην Ανατολική Ακτή, αλλά και του δρόμου DRIVEtheARC στην Καλιφόρνια, που εκτείνεται   από το Monterey έως την Λίμνη Tahoe.

Η Nissan και η EVgo θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα κοινό πρόγραμμα μάρκετινγκ για να βοηθήσουν στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των οδηγών στις Η.Π.Α., αναφορικά με τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης. Σε αυτό περιλαμβάνεται η προβολή του Nissan LEAF PLUS, με εμβέλεια που φτάνει τα 226 μίλια, η δυνατότητα ταχείας φόρτισης, όπως και το δίκτυο της EVgo με περισσότερους από 1.200 δημόσιους ταχυφορτιστές σε ολόκληρη τη χώρα.

Το Nissan LEAF, το αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο, αποτελεί την εικόνα του Nissan Intelligent Mobility (NIM) και το όραμα της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.