ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Opel Crossland X: Με εξάρι αυτόματο κιβώτιο σε εκδόσεις βενζίνης και ντίζελ

07:45 - 30 Αυγ 2019 | Αυτοκίνητο
Opel Crossland X: Με εξάρι αυτόματο κιβώτιο σε εκδόσεις βενζίνης και ντίζελ
Εμπλουτίζεται το μικρό SUV της Opel με εξάρι αυτόματο κιβώτιο, τόσο στην έκδοση βενζίνης όσο και στην πετρελαιοκίνητη έκδοση.

 Η Opel προσφέρει το μικρό της Crossland X με το βενζινοκινητήρα 1.2 Direct Injection Turbo με εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Το Crossland X με το νέο, κορυφαίο κινητήρα κάνει ντεμπούτο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ΙΑΑ (ημέρες για το κοινό, 12-22 Σεπτεμβρίου). Όλοι οι βενζινοκινητήρες του Crossland X ήδη πληρούν το αυστηρό πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro 6d.

Με την ισχύ του υπερτροφοδοτούμενοι βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού 96kW (130hp), το Crossland X με εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα έως 198 km/h. Η επιτάχυνση 0 - 100km/h ολοκληρώνεται σε 10,2 δλ.

Ο τρικύλινδρος κινητήρας αποδίδει μέγιστη ροπή 230 Nm στις 1.750σαλ.. Σε αυτή την έκδοση, το Crossland X είναι ξεκούραστο στην οδήγηση στον ανοιχτό δρόμο και την πόλη, όπου οι οδηγοί δεν χρειάζεται πλέον να αλλάζουν σχέσεις μηχανικά. Το ίδιο ισχύει και για το αυτόματο Crossland X με κινητήρα 1.5L diesel των 120 ίππων. 

Προτεραιότητα στην ασφάλεια: πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης στον στάνταρ εξοπλισμό

Σύγχρονα συστήματα υποστήριξης οδηγού που περιλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό συμβάλλουν στην ξεκούραστη οδήγηση. Μεταξύ αυτών είναι:

  • Cruise control με περιοριστή ταχύτητας και ευφυή προσαρμογή ταχύτητας
  • Σύστημα Υποβοήθησης Εκκίνησης σε Ανηφόρα (Hill start assist),
  • Σύστημα Διατήρησης Λωρίδας Κυκλοφορίας (Lane keep assist),
  • Αναγνώριση Οδικών Σημάτων (Speed sign recognition),
  • και Σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού (Driver Drowsiness Alert).
Τελευταία τροποποίηση στις 07:55 - 30 Αυγ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.