ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η νέα BMW X6 κάνει πρεμιέρα στην Φρανκφούρτη

07:57 - 30 Αυγ 2019 | Αυτοκίνητο
Η νέα BMW X6 κάνει πρεμιέρα στην Φρανκφούρτη
Η νέα BMW X6 συνδυάζει με ακαταμάχητο τρόπο την ευελιξία και προσαρμοστικότητα μιας BMW X με την ελκυστική εμφάνιση ενός coupe της μάρκας.

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης του 2007, η BMW αποκάλυψε για πρώτη φορά στο κοινό την BMW Concept X6 μέσα από την οποία γεννήθηκε ένα νέο είδος οχήματος – το Sports Activity Coupe. Τώρα, δώδεκα χρόνια μετά, η τρίτη γενιά της έκδοσης παραγωγής κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στην ίδια διοργάνωση.

Καθαρές γραμμές, έντονα ανάγλυφες επιφάνειες και αναλογίες που έχουν γίνει ακόμα πιο δυναμικές για να προσδώσουν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μία αθλητική, επιβλητική και γεμάτη κύρος εμφάνιση. Το προαιρετικό BMW Laserlight προσθέτει μία ελκυστική πινελιά στη σχεδίαση του εμπρός τμήματος, όπως και η φωτιζόμενη μάσκα BMW που υπάρχει επίσης στη λίστα προαιρετικού εξοπλισμού.

Το εσωτερικό της νέας BMW X6 δημιουργεί ένα αποκλειστικό περιβάλλον που ταυτόχρονα εκπέμπει μία σπορ αύρα. Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει το BMW Live Cockpit Professional με πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων και Control Display, το καθένα από τα οποία διαθέτουν οθόνη 12,3”. Βασικό στοιχείο της λειτουργικής φιλοσοφίας είναι το BMW Intelligent Personal Assistant, το οποίο ελέγχεται με απλές φωνητικές εντολές. Α

πό πλευράς προαιρετικού εξοπλισμού, αξιοσημείωτα στοιχεία είναι οι θερμοηλεκτρικές ποτηροθήκες, η χρήση κρυστάλλου σε επίλεκτα χειριστήρια, η Πανοραμική κρυστάλλινη οροφή Sky Lounge, το πακέτο Ambient Air για αρωματισμό του εσωτερικού και Bowers & Wilkins Diamond+ 3D Surround Sound System. Η νέα BMW X6 θα λανσαριστεί το Νοέμβριο του 2019 με δυνατότητα επιλογής από τέσσερις κινητήρες. Επικεφαλής της γκάμας θα είναι δύο μοντέλα M με εξαιρετικά ισχυρές μονάδες V8 βενζίνης και straight-six diesel.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.