ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Κάθε χρόνο και λιγότεροι

12:31 - 10 Σεπ 2019 | Αυτοκίνητο
ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Κάθε χρόνο και λιγότεροι
Είκοσι μεγάλες φίρμες παραθέτουν τα νέα τους μοντέλα, τις νέες τεχνολογίες και τα αυτοκίνητα του μέλλοντος που έρχονται πιο κοντά στο παρόν.

Η έκθεση αυτοκινήτου στην Φρανκφούρτη δίνει το στίγμα της νέας αυτοκίνησης, των καινούργιων μοντέλων και κυρίως της ηλεκτροκίνησης που θα κυριαρχήσει την επόμενη δεκαετία.

Φέτος, με τις λιγότερες συμμετοχές – απουσιάζουν αρκετές φίρμες όπως είναι η Alfa Romeo, η Abarth, η Alpine, η Aston Martin, η Cadillac, η Chevrolet, η Citroen, η Dacia, η DS, η Jeep, η Mazda, η Mitsubishi, η Nissan, η Peugeot, η Subaru, η Suzuki, η Tesla, η Toyota και η Volvo – η έκθεση έχει να παρουσιάσει και πάλι αρκετά νέα μοντέλα, με τεχνολογίες και συστήματα που φέρνουν το αυτοκίνητο του μέλλοντος πιο κοντά.

Ειδικότερα, στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου στην Φρανκφούρτη – από τις 12 έως τις 22 Σεπτεμβρίου θα λάβουν μέρος οι εξής φίρμες: Audi, BMW, Ford, η Honda, οι κορεάτικες Hyundai, Kia, η Lamborghini, η Land Rover, η Mercedes – Βenz, η Mini, η Opel, η Porsche, η Renault, η Skoda και η Volkswagen, η Byton, η Cupra και η κινεζική Great Wall.

Από σήμερα, οι περισσότερες δίνουν το στίγμα τους, με νέα μοντέλα, κόνσεπτ εκδόσεις, ηλεκτρικά οχήματα και τεχνολογίες που ξεπερνούν και την φαντασία.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:37 - 10 Σεπ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.