ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σαλόνι Αυτοκινήτου Φρανκφούρτης: Το μοντέλο της Hyundai που κλέβει τα φώτα

12:54 - 10 Σεπ 2019 | Αυτοκίνητο
Σαλόνι Αυτοκινήτου Φρανκφούρτης: Το μοντέλο της Hyundai που κλέβει τα φώτα
Στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA 2019), η Hyundai Motor θα παρουσιάσει την εξατομικευμένη στρατηγική της στον τομέα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων του μέλλοντος με την υπογραφή του STYLE SET FREE.

Η Hyundai Motor στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης του 2019 (10-22 Σεπτεμβρίου) δίνει έμφαση στο μέλλον της κινητικότητας. Η εταιρία θα παρουσιάσει μια νέα σχεδιαστική μελέτη ηλεκτρικού οχήματος, ορίζοντας τη μελλοντική σχεδιαστική κατεύθυνση των ηλεκτρικών (EV) οχημάτων της καθώς παράλληλα θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου i10 και το ντεμπούτο του πρώτου ηλεκτρικού αγωνιστικού αυτοκινήτου της Hyundai Motorsport.

Στο IAA 2019, η μάρκα αποκάλυψε σήμερα, το πρωί το επόμενο στάδιο του μελλοντικού οράματος κινητικότητας αποκαλύπτοντας το πλήρες ηλεκτρικό concept car [ 45 ], το οποίο θα αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο η Hyundai επανεξετάζει την κινητικότητα. Εμπνευσμένο από το πρώτο μοντέλο της μάρκας στη δεκαετία του 1970, το concept car [ 45 ] αποτελεί ένα πλήρως ηλεκτρικό concept car και θα λειτουργήσει ως συμβολικό ορόσημο για το μελλοντικό σχεδιασμό των EVs της Hyundai.



Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.