ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διακρίσεις για τη νέα BMW Σειρά 3

15:05 - 30 Σεπ 2019 | Αυτοκίνητο
Διακρίσεις για τη νέα BMW Σειρά 3
Πέντε νίκες για την BMW στην ψηφοφορία αναγνωστών που διοργάνωσε το περιοδικό αυτοκινήτου auto, motor und sport και το διαδικτυακό μαγκαζίνο Moove

Η νέα BMW Σειρά 3 διασφάλισε μία σειρά από νίκες στις ψηφοφορίες αναγνωστών που οργάνωσαν πρόσφατα τα περιοδικά auto, motor und sport και Moove.

Η BMW Σειρά 3 απέσπασε τον τίτλο της καλύτερης σχεδίασης νέου αυτοκινήτου της χρονιάς, με το βραβείο Autonis 2019. Επίσης, κατέκτησε την πρώτη θέση στο θεσμό Car Connectivity Award διεκδικώντας τον τίτλο του καλύτερου συνδεδεμένου αυτοκινήτου στην κατηγορία ‘Connected Cars’.

 Η BMW κέρδισε τρεις ακόμα διακρίσεις στη φετινή έκδοση του θεσμού Car Connectivity Award. Σε ψηφοφορία αναγνωστών των περιοδικών, το BMW Live Cockpit Professional, το πακέτο Driving Assistant Professional και το Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System κέρδισαν το καθένα την πρώτη θέση στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Τα συστήματα που διακρίθηκαν αναβαθμίζουν την οδηγική απόλαυση, ασφάλεια και άνεση σε αρκετά μοντέλα της μάρκας. Τα βραβεία δόθηκαν στα πλαίσια ειδικής τελετής απονομής στη Στουτγάρδη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.