ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενα ταξίδι - όνειρο για δύο φυσιολάτρες στη Νορβηγία

16:07 - 31 Οκτ 2019 | Αυτοκίνητο
H Ford δημοσίευσε μία ιστορία με θέμα δύο φυσιολάτρες και φίλους της περιπέτειας που διασχίζουν τη Νορβηγία τις τελευταίες ημέρες της χρονιάς με λιγοστό καλοκαιρινό φως, παρέα με ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο: το Ford Transit Custom Nugget.

Λίγο πριν το λιγοστό φως της ημέρας παραχωρήσει τη θέση του στις ατελείωτες αρκτικές νύχτες, οι σύγχρονοι εξερευνητές James Forrest και Nic Hardy ξεκινούν μία ακόμα περιπέτεια. Και συγκεκριμένα, ένα ταξίδι στο Trollveggen (ή Troll Wall), στην υψηλότερη κάθετη ανάβαση, που βρίσκεται στη Νορβηγία σε υψόμετρο 1.676 μ.

Το βίντεο καταγράφει τις περιπέτειές τους καθώς ξεκινούν από το Alesund. Κατόπιν επισκέπτονται μία δύσβατη παραλία στο Gødoya και διασχίζοντας τον Atlantic Ocean Road κατευθυνόμενοι προς το νησί Sekken, καταλήγουν στο Trollstiggen. Το μενού δραστηριοτήτων των πρωταγωνιστών μας περιλαμβάνει ορειβασία, βόλτα με καγιάκ, ποδηλασία και πεζοπορία εν μέσω εντυπωσιακών και απόκρημνων τοπίων με ανυπέρβλητο φόντο τα φιόρδ.

Πιστός σύντροφος σε αυτό το εγχείρημα είναι το Ford Transit Custom Nugget που εκτελεί χρέη μεταφορικού μέσου και σπιτιού ταυτόχρονα, προσφέροντάς τους πολυτελή διαμονή πολλών αστέρων κατά τη νυχτερινή τους διαβίωση στη φύση.

Μεταξύ άλλων, στο βίντεο παρακολουθούμε τους εξερευνητές μας να ανεβαίνουν σε μία πανέμορφη τοποθεσία από την οποία διακρίνονται τρεις διάσημες κορυφές που φέρουν τις ονομασίες Kongen (The King / Ο Βασιλιάς), Dronninga (The Queen / Η Βασίλισσα) και Bispen (The Bishop / Ο Επίσκοπος).

Πρόκειται για το πρώτο μιας σειράς επεισοδίων με τίτλο “Great Escapes”, το καθένα από τα οποία ακολουθεί ανθρώπους που λατρεύουν την περιπέτεια και θέλουν να ταξιδεύουν σε ασυνήθιστα μέρη με συναρπαστικά τοπία, παρέα με lifestyle οχήματα της γκάμας Ford.

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.