ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η προϊοντική επέλαση της Opel σε ένα video

13:33 - 20 Δεκ 2019 | Αυτοκίνητο
Η προϊοντική επέλαση της Opel σε ένα video
Απόλαυση, εξηλεκτρισμός, ταχύτητα: Αυτές οι λέξεις χαρακτηρίζουν τη διάθεση της Opel το 2019 και με αυτές θα συνεχίσει στη νέα χρονιά! Από το λανσάρισμα του νέου Corsa-e μέχρι το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και τις πρώτες εικόνες του νέου Insignia, η φετινή χρονιά είχε πολλές συναρπαστικές αφίξεις και ειδήσεις για την Opel. Όλα αυτά περιλαμβάνονται σε ένα συνοπτικό video που αποπνέει όλη τη ζωντάνια του 2019.

Αποτίοντας φόρο τιμής στα εμβληματικά μοντέλα της, η μάρκα γιορτάζει μία πλούσια παράδοση 120 χρόνων στην παραγωγή αυτοκινήτων, ενώ παράλληλα εργάζεται για την υλοποίηση του οράματός της. Στην αρχή του βίντεο, κλασικά μοντέλα Opel όπως τα GT, Manta, Corsa A, Kadett ή Kapitän συναντώνται με τα αγαπημένα μοντέλα του σήμερα για να εορτάσουν την επέτειο. Σύγχρονα εμβληματικά μοντέλα Opel βρίσκονται στο προσκήνιο της φετινής χρονιάς, καθώς το 2019 έφερε ένα νέο Astra με εκδόσεις hatchback και Sports Tourer, τρεις κινητήρες για την έκτη γενιά Corsa – ηλεκτρικό, βενζίνης και diesel – ένα χαρισματικό Zafira Life και το νέο Insignia που αποκαλύφθηκε μόλις στις αρχές Δεκεμβρίου.

Το Corsa στη νέα γενιά του αντιπροσωπεύει τη χαρά της οδήγησης και υπόσχεται ότι, ανεξάρτητα του πόσο απολαυστική είναι η απαρίθμηση όλων των ικανοτήτων του, η οδήγησή του είναι ακόμα πιο απολαυστική. Κάνοντας μία αναφορά στο μοντέλο από το οποίο ξεκίνησαν όλα, το Corsa A, η Opel ανατρέχει στο DNA της οδηγικής απόλαυσης της πρώτης γενιάς και τοποθετεί το σημερινό αυτοκίνητο σε αντίστοιχη θέση. Επιπλέον, η διεθνής επιτροπή AUTOBEST απένειμε στα Corsa και Corsa-e τον τίτλο "Best Buy Car of Europe 2020."

#OpelGoesElectric το ίδιο και το νέο Corsa-e! Το bestseller της Opel στοχεύει να καταστήσει την ηλεκτροκίνηση όχι μόνο πιο πρακτική και άνετη αλλά και πιο προσιτή. Το Opel Grandland X προστέθηκε στη γκάμα ηλεκτροκίνητων μοντέλων και προσφέρει το πρώτο plug-in υβριδικό, ηλεκτρικό όχημα (PHEV) της Opel, και σε τετρακίνητη έκδοση. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξηλεκτρισμού σημαίνει ότι μέχρι το 2021, η Opel θα διαθέτει συνολικά οκτώ ηλεκτροκίνητα μοντέλα σε σημαντικές κατηγορίες υψηλού όγκου και θα εξηλεκτρίσει όλη τη γκάμα της μέχρι το 2024. Το Corsa-e Rally, που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή για συμμετοχή στο 2020/21 ADAC Opel e-Rally Cup, είναι το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο ράλι με μπαταρία.

Το νέο Zafira Life προσφέρει εξαιρετικά καθίσματα για τον καθένα από τους εννέα επιβάτες του. Το video τονίζει ότι διαφορετικοί χαρακτήρες αρνούνται να αποχωριστούν «το τέλειο κάθισμα» που έχουν συνηθίσει στο Zafira Life.

Η Opel ξεκίνησε την προϊοντική της επέλαση στις κατηγορίες των ελαφρών επαγγελματικών αλλά και των επιβατικών μοντέλων. Η ανάπτυξη της κατηγορίας LCV είναι ένας από τους στόχους του σχεδίου PACE! της Opel, γι’ αυτό και φέτος λανσαρίστηκαν νέες εκδόσεις των Combo, Vivaro και Movano, αναδεικνύοντας τη γκάμα LCV της Opel ως την πιο «φρέσκια»  της αγοράς!

Το βίντεο παρουσιάζει επίσης το επόμενο ‘ισχυρό χαρτί’ της Opel. Το νέο Insignia θα κάνει σύντομα το δημόσιο ντεμπούτο του, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.