ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

To Fiat Concept Centoventi κατακτά το Ειδικό Βραβείο των Κριτών στο θεσμό “Trophées Argus 2020”

14:02 - 17 Ιαν 2020 | Αυτοκίνητο
To Fiat Concept Centoventi κατακτά το Ειδικό Βραβείο των Κριτών στο θεσμό “Trophées Argus 2020”
Ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη του στην έκθεση της Γενεύης, το Fiat Concept Centoventi, η δημοκρατική πρόταση της Fiat για ηλεκτροκίνηση για όλους, συνεχίζει να ενθουσιάζει το κοινό.

 Ο κ. Olivier François, Πρόεδρος της μάρκας Fiat σε Παγκόσμιο επίπεδο, παρέλαβε το Ειδικό Βραβείο των Κριτών του Γαλλικού περιοδικού "L'Argus".

Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η 27η τελετή απονομής των "Trophées Argus", ενός θεσμού που διοργανώνεται από το Γαλλικό περιοδικό αυτοκινήτου L'Argus. Αυτή τη χρονιά το πάνελ των κριτών που αποτελείται από δημοσιογράφους και ειδικούς σε θέματα τεχνολογίας αξιολόγησαν 60 μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου του Fiat Concept Centoventi, το οποίο κατέκτησε το Ειδικό Βραβείο των Κριτών.

«Ως Γάλλος και Πρόεδρος της Fiat σε Παγκόσμιο επίπεδο, είμαι ιδιαίτερα περήφανος που παραλαμβάνω το βραβείο από ένα από τα πιο σημαντικά μέσα ενημέρωσης της Γαλλίας. Είναι πραγματικά εξαιρετικό ότι το Fiat Concept Centoventi κατακτά το Ειδικό Βραβείο των Κριτών», δήλωσε ο κ. Olivier François, συμπληρώνοντας ότι το Concept Centoventi αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της Fiat που για 120 χρόνια είναι συνώνυμη με τα αυτοκίνητα πόλης. «Το Fiat Concept Centoventi έχει μια κοινωνική αποστολή γιατί είναι φιλικό προς το περιβάλλον, δημοκρατικό και αλληλεπιδρά με την κοινωνία. Είναι ένα αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε για να μοιράζεται, ένα "Affordable But Cool" αυτοκίνητο (προσιτό, αλλά ελκυστικό).»

Το Fiat Concept Centoventi παρουσιάστηκε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2019 και εντυπωσίασε και πάλι στην πρόσφατη έκθεση τεχνολογίας CES 2020 στο Las Vegas των Η.Π.Α. Η κριτική επιτροπή των βραβείων του περιοδικού L'Argus δήλωσε: «Διασκεδαστικό και 100% ηλεκτρικό. Το Concept Centoventi ανακηρύσσει την εξατομίκευση σε τέχνη. Τα χρώματα, η αλλαγή τμημάτων του αμαξώματος, η δυνατότητα αντικατάστασης του καθίσματος του συνοδηγού με παιδικό κάθισμα, οι οπές στο ταμπλό που επιτρέπουν την τοποθέτηση αξεσουάρ εκτυπωμένων σε 3D-printer και η δυνατότητα επιλογής της αυτονομίας (100-500km) με την προσθαφαίρεση μπαταριών αποτελούν μερικά από τα στοιχεία που δικαιολογούν απόλυτα αυτό τον χαρακτηρισμό. Τέλος και η εμφάνιση -η οποία θυμίζει ένα νέο Panda- κέρδισε την επιτροπή των «Trophées Argus». Ανυπομονούμε να δούμε το πρωτότυπο στην παραγωγή.»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.