ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εντυπωσιακή η παρουσία της Kosmocar στο Eco-Fest 2020

16:15 - 23 Ιαν 2020 | Αυτοκίνητο
Εντυπωσιακή η παρουσία της Kosmocar στο Eco-Fest 2020
Στελέχη της Kosmocar συμμετείχαν ως ομιλητές στην ημερίδα για τη διάδοση της ηλεκτροκίνησης στους Δήμους της Ελλάδας και το “3ο Eco-Mobility Conference”, το μεγάλο ετήσιο συνέδριο για την ηλεκτροκίνηση και τα εναλλακτικά καύσιμα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Eco-Fest 2020, με την Kosmocar να έχει κυρίαρχη παρουσία ως Μεγάλος Χορηγός της εκδήλωσης. Η τριήμερη εκδήλωση-γιορτή με επίκεντρο τις «πράσινες» πόλεις, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ηλεκτροκίνηση, που διοργανώθηκε το τριήμερο 18-20 Ιανουαρίου 2020 στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, υποδέχθηκε πλήθος επισκεπτών ενώ φιλοξένησε και δύο πολύ σημαντικά συνέδρια, εστιασμένα στην ηλεκτροκίνηση.

Τα εγκαίνια του Eco-Fest 2020 έκαναν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης και ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, οι οποίοι επισκέφθηκαν τον εκθεσιακό χώρο της Kosmocar και είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν σε βάθος για τις δυνατότητες των σύγχρονων ηλεκτρικών μοντέλων των Volkswagen, Audi και Skoda.

KOSMOCAR ECO FEST 2020 ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου διοργανώθηκε ημερίδα με θέμα τις «έξυπνες», βιώσιμες πόλεις και την ηλεκτροκίνηση, με ευρεία συμμετοχή εκπροσώπων της Πολιτείας, δημάρχων και περιφερειαρχών απ’ όλη την Ελλάδα. Σε ομιλία του, ο κ. Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Kosmocar-Volkswagen, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα εφαρμογής ενός θεσμικού πλαισίου, που θα συντονίσει όλους τους εμπλεκόμενους, υπηρεσιακούς παράγοντες και εταιρείες, με στόχο τη διάδοση της ηλεκτροκίνησης. Στάθηκε στη συνολική υπεροχή του Volkswagen Group με ηλεκτρικά μοντέλα που ήδη διατίθενται στην αγορά, και προανάγγειλε το λανσάρισμα του καινοτόμου Volkswagen ID.3 αργότερα μέσα στο έτος, με αυτονομία έως και 550 χλμ. και χαρακτηριστικά που το καθιστούν ευθέως ανταγωνιστικό απέναντι ακόμη και σε συμβατικά αυτοκίνητα.

1164038 konistis 680

Την τελευταία ημέρα του Eco-Fest 2020, διεξάχθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το “Eco-Mobility Conference”, το μεγάλο ετήσιο συνέδριο για την ηλεκτροκίνηση και τα εναλλακτικά καύσιμα, με ομιλητές από την κεντρική πολιτική σκηνή, την τοπική αυτοδιοίκηση, τον ιδιωτικό τομέα και τον ακαδημαϊκό χώρο. Σε συμμετοχή του στο εναρκτήριο πάνελ του συνεδρίου, ο κ. Ανδρέας Χαλμπές, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Kosmocar-Skoda, αναφέρθηκε στη γκάμα της Skoda που πλέον διαθέτει τόσο ηλεκτρικά όσο και plug-in υβριδικά μοντέλα και η οποία μέσα στο 2020 θα εμπλουτιστεί περαιτέρω. Σε πάνελ του συνεδρίου αφιερωμένο στις υποδομές ηλεκτροκίνησης, ο κ. Νίκος Μαρτίνος, Group PR Manager της Kosmocar, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αναγκαιότητα επιτάχυνσης παρουσίασης κινήτρων και της ανάπτυξης υποδομών στην Ελλάδα, που θα διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στην ευρύτερη και ταχεία εφαρμογή της ηλεκτροκίνησης.

kosmocar nikos martinos 2 thumb large

Στο Eco-Fest 2020, η Kosmocar, ως επίσημος εισαγωγέας των Volkswagen, Audi και Skoda στην Ελλάδα, παρουσίασε σε χώρο περίπου 400 τ.μ. τα ηλεκτρικά Volkswagen e-up! και E-Golf, το plug-in υβριδικό Passat GTE και τα Polo TGI και Caddy TGI που κινούνται με φυσικό αέριο. Από την Audi συμμετείχαν το ηλεκτρικό e-tron και το A3 g-tron με φυσικό αέριο ενώ από τη SKODA το ηλεκτρικό Citigoe iV και τα φυσικού αερίου Kamiq G-TEC, Scala G-TEC καθώς και Octavia Combi G-TEC.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:12 - 23 Ιαν 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.