ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι επιδόσεις του ηλεκτρικού Opel Corsa-e, η αυτονομία και πότε θα το δούμε στην Ελλάδα

14:33 - 24 Μαρ 2020 | Αυτοκίνητο
Οι επιδόσεις του ηλεκτρικού Opel Corsa-e, η αυτονομία και πότε θα το δούμε στην Ελλάδα
Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο προσφέρει εξαιρετική αυτονομία και έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα. Τιμή περίπου 30 χιλιάδες ευρώ, όταν το δούμε και την Ελλάδα.

 Το Opel Corsa προσφέρεται για πρώτη φορά μία ηλεκτρική έκδοση (με μπαταρία) με αυτονομία έως 337 χιλιομέτρων (WLTP)2. Το Corsa-e διατίθεται για παραγγελία στην τιμή των 29.900€ (Λιανική τιμή με ΦΠΑ στη Γερμανία). Η τιμή μειώνεται περαιτέρω σε χώρες που παρέχουν κίνητρα για την ηλεκτροκίνηση. Στην Ελλάδα αναμένεται πιθανόν το καλοκαίρι!

 Το Corsa-e Elegance, ικανοποιεί σχεδόν κάθε επιθυμία. Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει προβολείς LED, ζάντες αλουμινίου 16” και δερμάτινο τιμόνι. Η νέα γενιά Corsa περιλαμβάνει επιπλέον συστήματα ασφαλείας, πρωτοποριακά για την κατηγορία.

Εντυπωσιακά δεδομένα: Ισχύς 100kW (136 ίππους), αυτονομία έως 337 χιλιόμετρα

04 Opel Corsa e 511088

Το νέο Corsa-e υιοθετεί προηγμένη τεχνολογία ηλεκτροκίνησης. Με αυτονομία έως 337 χλμ, σύμφωνα με το WLTP, το πενταθέσιο Corsa-e είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση χωρίς περιορισμούς. Η μπαταρία 50 kWh μπορεί να φορτιστεί στο 80% της χωρητικότητάς της (ταχεία φόρτιση) σε 30 λεπτά. Το Corsa-e υποστηρίζει όλες τις επιλογές φόρτισης – μέσω επιτοίχιου φορτιστή (wall box), ταχυφορτιστή ή καλωδίου για οικιακές πρίζες – ενώ η εγγύηση της μπαταρία παρέχει κάλυψη οκτώ ετών/160.000km.

Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει από τρία προγράμματα οδήγησης – Normal, Eco και Sport. Το Sport mode επιτείνει τη δυναμική συμπεριφορά, με μέτριες επιπτώσεις στην αυτονομία. Στο Eco mode, το Corsa-e υποστηρίζει τον οδηγό ώστε να επιτύχει την πλέον αποδοτική λειτουργία.

Το σύστημα κίνησης του Corsa-e συνδυάζει οδήγηση μηδενικών ρύπων με μέγιστη οδηγική απόλαυση. Με ισχύ 100kW (136hp) και μέγιστη, άμεσα διαθέσιμη ροπή 260 Nm, επιτυγχάνει αξιοσημείωτη απόκριση, ευελιξία και δυναμικές επιδόσεις. Το Corsa-e χρειάζεται μόλις 2,8 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από στάση στα 50 km/h, και μόνο 8,1 δεύτερα για το σπριντ 0 - 100 km/h – τιμές εφάμιλλες των σπορ αυτοκινήτων. Η μέγιστη ταχύτητα των 150km/h είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.