ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Nissan: Στην μάχη της πανδημίας με την κατασκευή ασπίδων προσώπου

08:32 - 20 Απρ 2020 | Αυτοκίνητο
Nissan: Στην μάχη της πανδημίας με την κατασκευή ασπίδων προσώπου
Η Nissan θα κατασκευάσει ασπίδες προσώπου για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας στην Ιαπωνία.

 Ο σχεδιασμός της παραγωγής προβλέπει 2.500 ασπίδες τον μήνα, με την εταιρεία να μελετά επιπλέον τρόπους για να υποστηρίξει την καταπολέμηση του COVID-19

Η Nissan θα αρχίσει να κατασκευάζει προστατευτικές ασπίδες προσώπου για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στην Ιαπωνία, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά του COVID-19.

Η τρέχουσα παραγωγή υπολογίζεται σε 2.500 ασπίδες το μήνα. Η παραγωγή θα ξεκινήσει μέσα στον Απρίλιο, στο Nissan Technical Center, στο Nissan Research Center και στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Yokohama.

Επιπλέον, ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Ιαπωνικής κυβέρνησης, η Nissan μελετά τρόπους για να υποστηρίξει εταιρείες που κατασκευάζουν αναπνευστήρες και μηχανήματα καρδιοπνευμονικής υποστήριξης. Η Nissan σχεδιάζει να βοηθήσει αυτούς τους κατασκευαστές προτείνοντας βελτιώσεις στις διαδικασίες παραγωγής, παρέχοντας χώρο εργασίας ή εργατικό δυναμικό για να βοηθήσει τις εταιρείες να αυξήσουν την παραγωγή και να προμηθευτούν υλικά που βρίσκονται σε έλλειψη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.