ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Mitsubishi Motors: Νέες διαδικτυακές λειτουργίες «Buy Online» και «Προσφορές»

13:42 - 30 Απρ 2020 | Αυτοκίνητο
H Mitsubishi Motors αναβάθμισε τις online υπηρεσίες της προσθέτοντας τις νέες λειτουργίες Buy-Online και Προσφορές στον ιστότοπο mitsubishi-motors.gr με στόχο την ολοκληρωμένη online εξυπηρέτηση των πελατών της.

Οι νέες λειτουργίες προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία σε όσους επιθυμούν να πληροφορηθούν ή και να πραγματοποιήσουν την αγορά του νέου Mitsubishi αυτοκινήτου τους από το διαδίκτυο.

Λειτουργία buy-online

Η συγκεκριμένη λειτουργία εμφανίζει αρχικά τη σελίδα επιλογής μοντέλου και δίνει τη δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή να διαμορφώσει το αυτοκίνητο που επιθυμεί:

oisrf

Μετά την ολοκλήρωση των επιλογών προτιμήσεων η σελίδα εμφανίζει το τελικό αποτέλεσμα όπου στα αριστερά υπάρχει η δυνατότητα λήψης φυλλαδίου και η επιλογή ‘Αγοράστε ONLINE:

kofdjvh

Επιλέγοντας το ‘Αγοράστε ONLINEο πελάτης μεταφέρεται σε μια φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων επικοινωνίας παρόμοια με αυτή των test drive. Στην φόρμα δίνονται επιπλέον οι επιλογές ώστε να δηλώσει τον τρόπο επιθυμητής πληρωμής και εάν υπάρχει αυτοκίνητο για ανταλλαγή:

wihr

Οι πληροφορίες που λαμβάνονται από κάθε υποψήφιο αγοραστή θα προωθούνται στον αντίστοιχο επίσημο έμπορο της Mitsubishi σε ημερήσια βάση.  Έτσι, για την εξασφάλιση της άρτιας εξυπηρέτησης, ο εκπρόσωπος πριν επικοινωνήσει με τον υποψήφιο αγοραστή, θα διαθέτει όλα τα στοιχεία επικοινωνίας, το επιθυμητό μοντέλο καθώς και πληροφορίες σχετικά με την πώληση.

Επίσης, εφόσον κάποιος πελάτης επιθυμεί, έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει τη διαδικασία αγοράς εξολοκλήρου ηλεκτρονικά κάνοντας χρήση της ψηφιακής του υπογραφής (http://www.aped.gov.gr/).

Λειτουργία Προσφορές

Όλες οι προωθητικές ενέργειες που ισχύουν κάθε μήνα για τα μοντέλα της Mitsubishi Motors είναι πλέον προσβάσιμες με το πάτημα  ενός κουμπιού.

pijgidbhjdgf

Ο υποψήφιος πελάτης έχει τη δυνατότητα επιλέγοντας την προσφορά που τον ενδιαφέρει να μεταφερθεί σε επόμενη σελίδα η οποία θα εμφανίζει περισσότερες πληροφορίες και τις επιλογές ‘Επικοινωνία με επίσημο έμπορο’ και ‘Λήψη Προσφοράς’.

Η επικοινωνία με επίσημο έμπορο θα τον μεταφέρει στη σελίδα με τον εντοπισμό dealer και η λήψη προσφοράς θα τον μεταφέρει στη σελίδα Buy Online.

xvnd

Τα στοιχεία που θα λαμβάνονται από τον κάθε υποψήφιο πελάτη θα προωθούνται στον αντίστοιχο επίσημο έμπορο ο οποίος χρησιμοποιώντας όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες που θα έχει στη διάθεσή του (μοντέλο, χρηματοδοτικό, ανταλλαγή) και αξιοποιώντας τις σύγχρονες μεθόδους επικοινωνίας μέσω των εφαρμογών τεχνολογίας VoIP (Skype, WhatsApp, Messenger, Viber, Hangouts) θα επικοινωνεί με τον υποψήφιο αγοραστή. Έτσι θα υπάρχει μέχρι και η δυνατότητα πραγματοποίησης video-κλήσης για την παρουσίαση του μοντέλου παρέχοντας παράλληλα την απαραίτητη υποστήριξη στον πελάτη όπου χρειαστεί.

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.