ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο Suzuki IGNIS HYBRID: Το μικρό που προάγει την τεχνολογία

14:06 - 19 Μαϊ 2020 | Αυτοκίνητο
Νέο Suzuki IGNIS HYBRID: Το μικρό που προάγει την τεχνολογία
Διατηρώντας την πρωτιά του μοναδικού υβριδικού SUV αυτοκίνητου στην κατηγορία Α’, ανανεώνεται και εμφανισιακά, ενώ υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις, τόσο σε εντός, όσο και εκτός δρόμου διαδρομές.
Το Νέο IGNIS ενώ διατηρεί την μινιμαλιστική αισθητική του, συγχρόνως κατορθώνει να  ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο εξαιτίας της δυναμικής του εικόνας.
 
Η νέα μπροστινή μάσκα 5 ακτίνων και οι επανασχεδιασμένοι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες σε ασημένια απόχρωση, ενισχύουν περαιτέρω το SUV χαρακτήρα του αυτοκινήτου και τη μοναδικότητά του.
 
Urban εσωτερικό με φουτουριστικές λεπτομέρειες
 
Οι δυνατότητες εξατομίκευσης με ζωηρούς χρωματικούς συνδυασμούς ασημί (silver) ή οι μπλε (dark blue) που επενδύουν το εσωτερικό του αυτοκινήτου στην κάτω κεντρική κονσόλα και στις λαβές των θυρών προσθέτουν μια ιδιαίτερη αίσθηση συμπληρώνοντας την κομψότητα και την νεανική εμφάνιση που διαθέτει.
 
Αναβαθμισμένες επιδόσεις και εξαιρετική οικονομία καυσίμου
Ένας νέος κινητήρας K12D 1.2 DUALJET σε συνδυασμό με το υβριδικό σύστημα Suzuki Hybrid με σημαντικά αυξημένη χωρητικότητα μπαταρίας ιόντων λιθίου 10Αh, προσφέρει βελτιωμένη απόδοση καυσίμου ενώ πλέον διατίθεται και με κιβώτιο συνεχώς
μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT).
 
Χαρακτηριστικά απόδοσης 1,2 DUALJET    
Μέγιστη ιπποδύναμη 83 ίπποι / 6.000 σ.α.λ.    
Μέγιστη ροπή 107 Nm / 2.800 σ.α.λ.  
image008
Σύστημα τετρακίνησης ALL GRIP Auto
Το Suzuki IGNIS Hybrid αποτελεί την απόλυτη επιλογή συνδυάζοντας την τετρακίνηση της Suzuki με την υβριδική τεχνολογία. Το σύστημα τετρακίνησης All Grip Auto που διαθέτει το νέο IGNIS βελτιστοποιεί την πρόσφυση του αυτοκινήτου σε κάθε τύπο οδοστρώματος. Με την χρήση ενός συνεκτικού συμπλέκτη, το σύστημα κατανέμει αυτόματα τη ροπή στους πίσω τροχούς όταν ανιχνεύσει απώλεια πρόσφυσης στους μπροστινούς. 
Ανανέωση στους Εξωτερικούς και Εσωτερικούς χώρους του αυτοκινήτου
Εξωτερικό
Το νέο Suzuki IGNIS διατηρεί τα stylish χαρακτηριστικά του προκατόχου του, προσθέτοντας μια νέα μπροστινή μάσκα 5 ακτίνων και τους επανασχεδιασμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες σε ασημένια απόχρωση, ενισχύοντας περαιτέρω τον SUV χαρακτήρα του αυτοκινήτου και τη μοναδικότητά του.
 
Θέλοντας να ολοκληρώσει την δυναμική εμφάνιση με τον αδιαπραγμάτευτο SUV χαρακτήρα που διαθέτει το μοντέλο εξωτερικά, το εσωτερικό του Νέου IGNIS Hybrid σχεδιάστηκε σε urban στυλ με φουτουριστικές λεπτομέρειες και minimal οριζόντιες γραμμές που αναδεικνύουν την ευρυχωρία του μοντέλου.
Το νέο IGNIS συνεχίζει να πρωτοπορεί και στο τομέα της ασφάλειας τόσο των επιβατών, όσο και των πεζών, αποτελώντας μια από τις πιο ασφαλείς προτάσεις στην κατηγορία του: 
Dual Camera Brake Support (DCBS), για πιο ασφαλή οδήγηση με σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας και σύστημα Προειδοποίησης Εκτροπής Αυτοκινήτου
6 αερόσακοι
Σύστημα Hill Hold
Σύστημα ελέγχου κατάβασης Hill Descent Control
Σύστημα Cruise Control
Σύστημα Grip Control (εκδόσεις με ALLGRIP AUTO)
Σύστημα τετρακίνησης ALL GRIP AUTO 
Το Suzuki IGNIS Hybrid είναι το μόνο αυτοκίνητο που συνδυάζει την υβριδική τεχνολογία με την τετρακίνηση και μπορεί να οδηγήσει τον οδηγό σε όποια διαδρομή φανταστεί 
εξασφαλίζοντας του οδηγική απόλαυση και οικονομία καυσίμου. 
Με τη χρήση ενός συνεκτικού συμπλέκτη, μεταφέρεται ροπή αυτόματα
στους πίσω τροχούς, όταν ανιχνεύεται απώλεια πρόσφυσης στους εμπρός, προκειμένου
να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη κίνηση του οχήματος σε κάθε είδους επιφάνεια.
Το σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP AUTO διαθέτει επίσης την λειτουργία Grip Control
που εξασφαλίζει την ομαλή εκκίνηση σε ολισθηρά οδοστρώματα με
χιόνι ή λάσπη. Τα φρένα ενεργοποιούνται άμεσα στους τροχούς που ολισθαίνουν,
ενώ η ροπή του κινητήρα μεταδίδεται στους τροχούς που διαθέτουν πρόσφυση,
διευκολύνοντας τον απεγκλωβισμό του οχήματος και τον περιορισμό της απώλειας
ροπής του κινητήρα.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.