ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η DS AUTOMOBILES πρωταθλήτρια στην ηλεκτροκίνητη Formula E

08:27 - 11 Αυγ 2020 | Αυτοκίνητο
Η DS AUTOMOBILES πρωταθλήτρια στην ηλεκτροκίνητη Formula E
“Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Antonio σήμερα, έκανε μια φανταστική δουλειά και άξιζε να κερδίσει, οπότε του οφείλουμε ένα μεγάλο χειροκρότημα!

Ο 9Ος γύρος του Πρωταθλήματος ABB FIA FORMULA E, βρήκε την DS Automobiles να κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Πρωτάθλημα, ενώ ταυτόχρονα ο Antonio Felix Da Costa κατέκτησε τον Τίτλο στο Πρωτάθλημα των Οδηγών στο Tempelhof. Μια μεγάλη ομαδική προσπάθεια, αφού ο έτερος οδηγός της DS Automobiles Jean-Éric κέρδισε τον αγώνα.

Με 236 πόντους, στο Πρωτάθλημα των Κατασκευαστών (115 πόντους διαφορά από τον δεύτερο) και 156 πόντους o Antonio Felix Da Costa στο Πρωτάθλημα των Οδηγών (76 πόντους διαφορά από τον έτερο οδηγό της ομάδας – δεύτερο στη βαθμολογία Jean-Éric), η DS Automobiles και ο Antonio Felix Da Costa κατάφεραν να εξασφαλίσουν και τα δύο πρωταθλήματα, δύο γύρους πριν το φινάλε της φετινής ιδιαίτερα απαιτητικής σεζόν. Ο Jean-Éric Vergne είναι επικεφαλής για τους δύο τελευταίους αγώνες που θα διεξαχθούν στις 12 και 13 Αυγούστου. Οι συνεχόμενες επιτυχίες είναι το επιστέγασμα της τεχνογνωσίας της DS Automobiles στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και η μεταφορά της, στα ηλεκτρικά της μοντέλα, όπως για παράδειγμα το DS 3 Crossback E-Tense.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.