ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Hyundai Motor λανσάρει τη μάρκα IONIQ αποκλειστικά για EV οχήματα

08:34 - 11 Αυγ 2020 | Αυτοκίνητο
Η Hyundai Motor λανσάρει τη μάρκα IONIQ αποκλειστικά για EV οχήματα
Η μάρκα IONIQ της Hyundai αφορά αποκλειστικά σε EV οχήματα ενσωματώνοντας το όραμα της έξυπνης κινητικότητας της εταιρείας.

Η Hyundai Motor Company ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα της νέας μάρκας IONIQ που αφορά αποκλειστικά σε ηλεκτρικά οχήματα μπαταρίας, ανοίγοντας ως ηγέτης στην εποχή της ηλεκτροκίνησης ένα νέο κεφάλαιο. Με την ονομασία IONIQ, η Hyundai θα προσφέρει πελατοκεντρικές εμπειρίες EV με επίκεντρο τις συνδεδεμένες lifestyle λύσεις, σύμφωνα με το όραμα της εταιρείας «Progress for Humanity».

Με την ονομασία IONIQ, η Hyundai Motor θα αξιοποιήσει την κορυφαία κατασκευαστική τεχνογνωσία της σε οχήματα EV για να παρουσιάσει τρία νέα μοντέλα τα επόμενα τέσσερα χρόνια με πιο καινοτόμα μοντέλα να ακολουθούν. Η δημιουργία της μάρκας IONIQ ανταποκρίνεται στην ταχέως αναπτυσσόμενη ζήτηση της αγοράς και επιταχύνει το σχέδιο της Hyundai να ηγηθεί της παγκόσμιας αγοράς EV.

Για να εκπληρώσει την αποστολή της μάρκας IONIQ, η Hyundai θα συνδυάσει τις τρέχουσες EV δυνατότητες - όπως εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση, ευρύχωρο εσωτερικό και τροφοδοσία με μπαταρία - με μελλοντικές καινοτομίες που συνδυάζουν σχεδιασμό, τεχνολογίες και υπηρεσίες για την ενσωμάτωση εμπειριών εντός και εκτός αυτοκινήτου για άνετα ταξίδια.

«Η μάρκα IONIQ θα αλλάξει την εμπειρία των πελατών των ηλεκτρικών (EV) οχημάτων», δήλωσε ο κ. Wonhong Cho, Executive Vice President και Global Chief Marketing Officer της Hyundai Motor Company. «Με νέα έμφαση στη συνδεδεμένη ζωή, θα προσφέρουμε ηλεκτρικές εμπειρίες αναπόσπαστες από τον οικολογικό τρόπο ζωής».

Η Αναγέννηση του IONIQ
Η Hyundai παρουσίασε για πρώτη φορά την ονομασία IONIQ, που συνδυάζει τις λέξεις «ιόν» και «μοναδικός», όταν ανακοίνωσε το Project IONIQ, ένα μακροπρόθεσμο έργο έρευνας και ανάπτυξης επικεντρωμένο στη φιλική προς το περιβάλλον κινητικότητα. Με βάση το έργο αυτό, η Hyundai το 2016 παρουσίασε ένα όχημα με την ονομασία IONIQ, το πρώτο και μοναδικό μοντέλο στον κόσμο που προσφέρει μια επιλογή από τρεις ηλεκτροκινητήρες – hybrid electric, plug-in hybrid και battery electric - σε έναν τύπο αμαξώματος. Τώρα, το IONIQ αντιπροσωπεύει την αυξανόμενη δέσμευση της Hyundai στην βιωσιμότητα και την καινοτομία συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας για φιλική προς το περιβάλλον κινητικότητα.

Η μάρκα IONIQ σχεδιάστηκε για να συνδυάσει την κινητικότητα που αλλάζει τη ζωή μας με την περιβαλλοντική απόδοση και μέχρι στιγμής έχει συμβάλει στην παροχή προόδου στην ηλεκτρικής ενέργειας. Το IONIQ θα συνεχίσει να δημιουργεί μια νέα ισορροπία στη φιλική προς το περιβάλλον κινητικότητα συνδυάζοντας οικολογικά προϊόντα μέσα σε ένα οικοσύστημα λύσεων lifestyle που προσφέρουν συνδεδεμένο τρόπο ζωής σε μια νέα γενιά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.