ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μια συναρπαστική δεκαετία με το αμιγώς ηλεκτρικό Nissan LEAF

09:52 - 04 Δεκ 2020 | Αυτοκίνητο
Μια συναρπαστική δεκαετία με το αμιγώς ηλεκτρικό Nissan LEAF
Περισσότεροι από 500.000 αυτοκινητιστές σε όλο τον κόσμο έχουν στραφεί στο πρωτοποριακό EV, ανοίγοντας το δρόμο στην ηλεκτροκίνηση

Κλείνοντας 10 χρόνια από τότε που παρουσιάστηκε το πρώτης γενιάς LEAF, η Nissan γιορτάζει αυτή την επέτειο, έχοντας πουλήσει πάνω από 500.000 αυτοκίνητα του δημοφιλούς μοντέλου.

“Σηματοδοτώντας αυτά τα ορόσημα, πρώτα θέλουμε να εκφράσουμε την εκτίμησή μας σε όλους τους πελάτες μας που έχουν έρθει μαζί μας, σε αυτό το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης”, δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan, Makoto Uchida. “Η μετάβαση στην ηλεκτρική κινητικότητα, σε όλο τον κόσμο,  έφερε εμάς και τους πελάτες μας, πιο κοντά σε μια πιο βιώσιμη και ανθεκτική κοινωνία.”

Με γραμμές παραγωγής σε εργοστάσια στην Ιαπωνία, τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, το μηδενικών εκπομπών Nissan LEAF πωλείται σε 59 αγορές σε όλο τον κόσμο. Καθώς η χωρητικότητα, οι επιδόσεις και η αποδοτικότητα της μπαταρίας συνεχίζουν να βελτιώνονται, το LEAF έχει εξελιχθεί από ένα μέσο μετακίνησης στην πόλη σε ένα ευέλικτο αυτοκίνητο που ικανοποιεί ένα ευρύ φάσμα αναγκών και τρόπων ζωής των υποψήφιων αγοραστών.

Πέρα από την κινητικότητα, το Nissan LEAF συνεισφέρει στο κοινωνικό σύνολο, υποστηρίζοντας με ηλεκτρική ενέργεια σπίτια και επιχειρήσεις, παρέχοντας ακόμα και ηλεκτρική ενέργεια σε έκτακτες ανάγκες, κατά τη διάρκεια φυσικών καταστροφών. Παράλληλα με τα άλλα ηλεκτροκίνητα οχήματα της Nissan, το LEAF συνεχίζει να δείχνει το δρόμο για μια βιώσιμη, ανθεκτική, μηδενικών εκπομπών κοινωνία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.