ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Fiat Panda Cross: Ανακηρύσσεται για ακόμα μια φορά Crossover of the Year

10:46 - 12 Ιαν 2021 | Αυτοκίνητο
Fiat Panda Cross: Ανακηρύσσεται για ακόμα μια φορά Crossover of the Year
Για 4η συνεχόμενη χρονιά, το Panda Cross κατακτά τον τίτλο του καλύτερου Crossover από το Βρετανικό περιοδικό “4x4 Magazine”.

«Με μεγάλη χαρά δεχόμαστε αυτό το βραβείο, το οποίο έρχεται να επισφραγίσει την επιτυχία του Panda. Το 2020 γιορτάσαμε τα 40α γενέθλια του μοντέλου, αλλά είχαμε και σημαντικές εξελίξεις, όπως την παρουσίαση της υβριδικής έκδοσης του μοντέλου, αλλά και την ανανέωση της γκάμας του», δήλωσε o κ. Luca Napolitano, Επικεφαλής των Fiat, Lancia και Abarth για την περιοχή ΕΜΕΑ.

Το Panda Cross για 4η συνεχόμενη χρονιά κατακτά τον τίτλο του καλύτερου Crossover από το Βρετανικό “4x4 Magazine” στον ετήσιο θεσμό του περιοδικού που αποτελεί σημείο αναφοράς στον ειδικό τύπο που ασχολείται με τα τετρακίνητα οχήματα. Σε ένα περιβάλλον με ολοένα αυξανόμενο ανταγωνισμό, το Panda Cross επιλέχθηκε από τους κριτές, χάρη στις εκτός δρόμου ικανότητες του, αλλά και τον πρακτικό όσο και ευχάριστο χαρακτήρα του.

Ο κ. Alan Kidd, διευθυντής σύνταξης του 4x4 Magazine, ανέφερε, «Το Panda Cross συνεχίζει το νικηφόρο του σερί στα βραβεία μας. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, αλλά δεν υπάρχει κανένα άλλο μοντέλο που να μπορεί να ανταγωνιστεί τις εκτός δρόμου ικανότητες, την απόδοση και το στιλ του θρυλικού μοντέλου της Fiat. Όσοι μένουν στα βουνά ή σε περιοχές με δύσκολο χειμώνα αγοράζουν τέτοιου είδους οχήματα γιατί η εκτός δρόμου οδήγηση αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας τους. Μπορεί να είναι μικρό, αλλά το Panda προσφέρει τρομερά επίπεδα πρόσφυσης και ευελιξίας. Το Panda Cross είναι το ιδανικό όχημα για να μεταμορφώσει έναν απλό οδηγό σε ειδικό της οδήγησης εκτός δρόμου.»

Το 4x4 Magazien, είναι το μοναδικό Βρετανικό περιοδικό που είναι αφιερωμένο στα τετρακίνητα οχήματα και τα βραβεία του εδώ και 25 χρόνια αποτελούν μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις σε αυτό τον τομέα. Μια ομάδα ειδικών στην εκτός δρόμου οδήγηση κρίνουν ένα μεγάλο εύρος οχημάτων σε τομείς που αφορούν την άνεση την ποιότητα, τις εκτός δρόμου δυνατότητες, αλλά και το κόστος αγοράς και συντήρησης.

Η φετινή διάκριση έρχεται να προστεθεί σε μια εντυπωσιακή λίστα επιτευγμάτων του Panda, τα οποία περιλαμβάνουν τον τίτλο “Car of the Year” του 2004, την ανάβαση του πρώτου αυτοκινήτου πόλης σε ύψος 5.200μ., φτάνοντας στο καταφύγιο του Everest, αλλά και του πρώτου αυτοκινήτου πόλης παραγωγής με σύστημα τετρακίνησης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.