ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Tα Mini φρεσκαρίστηκαν, αναβαθμίστηκαν και έρχονται την άνοιξη!

19:32 - 01 Φεβ 2021 | Αυτοκίνητο
Tα Mini φρεσκαρίστηκαν, αναβαθμίστηκαν και έρχονται την άνοιξη!
Σήμερα, το MINI είναι η επιτομή της ευελιξίας σε συνδυασμό με ένα αμίμητο στυλ. Πληροί τα υψηλότερα πρότυπα τεχνολογίας και ποιότητας στην κατηγορία του.

Νέα σχεδιαστική γλώσσα πρεσβεύει το μικρό βρετανικό μοντέλο.  Το εμπρός τμήμα του 3θυρου MINI συμπερ. του MINI Cooper SE, του 5θυρου MINI και του MINI Cabrio είναι ιδιαίτερα εκφραστικό. Κυρίαρχα στοιχεία είναι η χαρακτηριστική μάσκα, της οποίας το εξαγωνικό πλαίσιο καταλαμβάνει τώρα σημαντικά περισσότερο χώρο και οι στρογγυλοί προβολείς που αποτελούν σήμα κατατεθέν της MINI. Τα φώτα στάθμευσης αντικαθίστανται από κάθετους αεραγωγούς στα εξωτερικά άκρα, ώστε να δημιουργούνται τα air curtains που βελτιώνουν την αεροδυναμική. Η κεντρική λωρίδα του προφυλακτήρα, που λειτουργεί και ως βάση πινακίδας κυκλοφορίας, είναι τώρα βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος,ξεφεύγοντας από το μαύρο.

Οι χρωματικές αντιθέσεις της οροφής και των καλυμμάτων των εξωτερικών καθρεπτών είναι από τα πιο εντυπωσιακά σχεδιαστικά στοιχεία που έχουν καταστήσει το MINI πρωτοπόρο στον τομέα της εξατομίκευσης. 

Μία νέα έκδοση των προβολέων LED με χαρακτηριστική σχεδίαση θα περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό του 3θυρου και του 5θυρου ΜΙΝΙ όπως και του MINI Cabrio. Το εσωτερικό κέλυφος των χαρακτηριστικών στρογγυλών προβολέων δεν είναι πλέον χρωμιωμένο, αλλά μαύρο. Μονάδες LED για τη μεσαία και τη μεγάλη σκάλα φώτων διασφαλίζουν έντονο και ομοιόμορφο φωτισμό στο δρόμο. Μια περιφερειακή φωτοδίοδος υποστηρίζει τη λειτουργία των φώτων ημέρας και των φλας.

Εσωτερικό: ‘Καθαρή’ σχεδίαση, φινίρισμα υψηλής ποιότητας.

P90411723 lowRes mini family shot 01

Με τις κατάλληλες σχεδιαστικές παρεμβάσεις, το εσωτερικό του 3θυρου MINI, του 5θυρου MINI και του MINI Cabrio είναι πιο προηγμένο, πιο μοντέρνο και με διάχυτη την αίσθηση της υψηλής ποιότητας. Νέα στη γκάμα είναι τα σπορ καθίσματα στη χρωματική έκδοση Light Chequered, που συμπληρώνουν άριστα την εξωτερική απόχρωση Zesty Yellow. Η γνώριμη, υφασμάτινη επένδυση Black Pearl αποκτά μία πιο εκφραστική καρό εμφάνιση που παραπέμπει στο Βρετανικό στυλ του MINI. Οι ραφές στη μαύρη δερματίνη των μαξιλαριών ταιριάζουν χρωματικά με τις υφασμάτινες επενδύσεις των εδρών των καθισμάτων.

Η σχεδιαστική φιλοσοφία της Colour Line, μέχρι πρότινος επιλογή individual, εναρμονίζεται τώρα με το αντίστοιχο χρώμα της επένδυσης των καθισμάτων. Η χρήση χρωμίου έχει μειωθεί σημαντικά σε όλο το εσωτερικό. Οι δύο εξωτερικές εισαγωγές αέρα πλαισιώνονται από μαύρα πάνελ. Οι αεραγωγοί εσωτερικού έχουν επανασχεδιαστεί πλήρως και τώρα δεν προεξέχουν από το πάνελ του ταμπλό. Το ένθετο, που προαιρετικά διατίθεται στις νέες εκδόσεις Silver Chequered και MINI Yours Aluminium και σε Electric για το MINI Cooper SE, εκτείνεται τώρα σε όλο το πλάτος του ταμπλό στην περιοχή του οδηγού.

Η πολυτελής εμφάνιση του χαρακτηριστικού κεντρικού οργάνου έχει επίσης βελτιστοποιηθεί. Μία έγχρωμη οθόνη αφής 8,8”, αγαπημένα μπουτόν αφής και επιφάνειες σε Piano Black high-gloss ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. Επιπλέον, η μονάδα ελέγχου του ηχοσυστήματος και τα μπουτόν λειτουργίας των φώτων αλάρμ και των συστημάτων υποστήριξης οδηγού είναι ενσωματωμένα πιο αρμονικά στη στρογγυλή μονάδα ελέγχου. Σε συνδυασμό με την επιλογή Ambient Light, μία νέα σχεδίαση με χάραξη λέιζερ βελτιστοποιεί την εμφάνιση του φωτεινού LED δακτυλίου γύρω από το κεντρικό όργανο. Το βασικό χειριστήριο του συστήματος που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα υιοθετεί τώρα μία μαύρη επιφάνεια σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης.

P90412435 lowRes mini cooper se colle

-------------------------------------------------------------------------------------------

Ερωτήσεις στον Oliver Heilmer για το νέο MINI .

Τι συμβολίζει το νέο μοντέλο MINI κατά την άποψή σας;

Το νέο MINI είναι πρωτίστως ένα αυθεντικό MINI και έχει αποκτήσει ακόμα πιο ισχυρή προσωπικότητα και ουσία. Με πιλότο το μότο “Purify”, έχουμε βελτιώσει και έχουμε δώσει έμφαση στα στοιχεία εκείνα που αποτελούν την ουσία του MINI: ποιότητα, μοντέρνο στυλ και ταυτότητα. Κάτι άλλο, εξίσου σημαντικό για να πετύχουμε ακόμα μεγαλύτερη διαφοροποίηση μεταξύ των διαφόρων εκδόσεων σε επίπεδο κινητήρων. Για πρώτη φορά, δεν υπάρχει ειδική σχεδίαση για το MINI One, ενώ τα Cooper, Cooper S, Cooper SE και John Cooper Works διαφέρουν μεταξύ τους.

Ποια μέθοδο ακολουθήσατε για την εξέλιξη του μοντέλου;

Το MINI έχει μεγάλη ιστορία. Αυτό για εμάς, ως ομάδα σχεδίασης MINI, σημαίνει ότι κάθε τόσο βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία συναρπαστική πρόκληση: να πετυχαίνουμε τη σωστή ισορροπία μεταξύ της κληρονομιάς του μοντέλου και του μέλλοντος. Τι πρέπει να διατηρήσουμε και τι να αναθεωρήσουμε; Μία σημαντική στρατηγική εδώ ήταν η σκόπιμη «μείωση» στα απαραίτητα, για να μπορέσουμε να επικεντρωθούμε σε συγκεκριμένα στοιχεία και να ενισχύσουμε την οπτική τους απήχηση. Με το νέο MINI, η επανάσταση βρίσκεται στις λεπτομέρειες. Ξεκινήσαμε εκσυγχρονίζοντας τα σημεία που μπορούσαμε, διατηρώντας όμως την προϊοντική ουσία που το έχει καθιερώσει στην αγορά. Για παράδειγμα, καταργώντας για πρώτη φορά τη χρήση χρωμίου στους προβολείς αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο η χαρακτηριστική εμφάνιση MINI που δημιουργείται από τα στρογγυλά φώτα ημέρας. Το ίδιο ισχύει και για τη μάσκα: η παράλειψη ορισμένων στοιχείων χαρίζει στη μάσκα και, κατ’ επέκταση σε όλο το εμπρός τμήμα, μία απέριττη, πιο μοντέρνα εμφάνιση. Και η χρήση του χρώματος του αμαξώματος στη μάσκα για πρώτη φορά προσθέτει μία ακόμα ενδιαφέρουσα πινελιά.

Θα μπορούσατε να μας πείτε μερικά από τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του νέου MINI ;

Οι επαναστάσεις στην MINI συχνά ξεκινούν από τα χρώματα και τα υλικά. Ήμασταν ανέκαθεν τολμηροί σε αυτό τον τομέα και τα ίδιο συνέβη και με το νέο MINI. Με την  Multitone Roof – μία έντονα εκφραστική σχεδίαση που αποτελείται από πολλά χρώματα – πετυχαίνουμε ένα πραγματικό στιλιστικό statement και κάνουμε το επόμενο βήμα εξέλιξης στον σχεδιασμό χρωματικά αντίθετων οροφών, μία φιλοσοφία που καθιερώθηκε για πρώτη φορά από εμάς. Το φινίρισμα της νέας οροφής αναπτύσσεται προοδευτικά από το σκούρο μπλε μέχρι το γαλάζιο και το μαύρο. Η ειδική διαδικασία παραγωγής που αναπτύξαμε στο Εργοστάσιο της Οξφόρδης για το σκοπό αυτό διασφαλίζει ότι η κάθε οροφή είναι μοναδική, καθώς η μέθοδος βαφής (wet-on-wet) με τη μία απόχρωση να εφαρμόζεται πάνω από την άλλη, δημιουργεί ελαφρές αντιθέσεις στις χρωματικές διαβαθμίσεις. Αυτό σημαίνει ότι ο κάθε πελάτης θα παραλαμβάνει ένα μοναδικό αντίτυπο του μοντέλου. Πιο εξατομικευμένο, δε γίνεται. Επιπλέον, είμαστε ο πρώτος κατασκευαστής που προσφέρει ένα τέτοιο είδος οροφής. Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο του εξωτερικού είναι οι νέες ζάντες ράντιαλ 18-ιντσών. Αυτές αντιπροσωπεύουν μία περαιτέρω εξέλιξη των χαρακτηριστικών ζαντών του κλασικού Mini, τώρα με κατεργασμένες επιφάνειες αλουμινίου. Η δίχρωμη σχεδίαση των ζαντών δημιουργεί μία πολύ έντονη αντίθεση και το ομόκεντρο μοτίβο προσθέτει την τελική πινελιά σε μία δυναμική και μοντέρνα εμφάνιση.

P90411836 lowRes mini cooper s 3 door

Η πρώτη εντύπωση από το εσωτερικό είναι ότι πρόκειται για ένα τυπικό MINI, αλλά με μία δεύτερη ματιά γίνονται αντιληπτές οι παρεμβάσεις μας στις λεπτομέρειες. Λιγότεροι αρμοί και μπουτόν χαρίζουν στην καμπίνα μία πιο σοφιστικέ και μοντέρνα αίσθηση. Η καθαρή διάταξη του cockpit με το νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών  ενσωματώνει περισσότερες λειτουργίες μειώνοντας τον αριθμό των χειριστηρίων. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων στην κολώνα του τιμονιού και το εμβληματικό κεντρικό όργανο με νέα διεπαφή χρήστη δείχνουν τον προσανατολισμό της μάρκας στην ψηφιακή εποχή. Ένα στοιχείο του αυτοκινήτου που μπορεί να μην είστε σε θέση να δείτε, αλλά το οποίο είναι εξίσου σημαντικό είναι η χρήση 100% ανακυκλωμένου υλικού για τις επιφάνειες των σπορ καθισμάτων σε νέα σχεδίαση Light Chequered. Άλλωστε, στόχος μας είναι να κάνουμε το μέλλον όχι μόνο μοντέρνο αλλά και πιο βιώσιμο.

 

Βλέπουμε σημαντικές αναβαθμίσεις στη διεπαφή χρήστη. Πώς προέκυψαν;

Στο νέο MINI εστιάζουμε στον έλεγχο μέσω αφής, γιατί αυτό είναι κάτι με το οποίο οι πελάτες μας είναι ήδη εξοικειωμένοι από τις συσκευές που χρησιμοποιούν εκτός του αυτοκινήτου. Ένα αυτοκίνητο πρέπει να προσφέρει την ίδια διαισθητική φιλοσοφία ελέγχου. Η διάταξη είναι επίσης σαφής από οπτικής απόψεως και σύγχρονη από λειτουργικής πλευράς. Έχουμε τώρα ζωντανά παράθυρα εφαρμογών (live widgets), τα οποία οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν και να προσαρμόζουν με απλές κινήσεις των δακτύλων (swipes). Και χρησιμοποιούμε δύο χρωματικές φιλοσοφίες για να αναδείξουμε τα “Lounge” και “Sport” driving modes στην κεντρική οθόνη πληροφοριών. Αυτά τα modes εναρμονίζονται επίσης με τις εκτεταμένες λειτουργίες του εσωτερικού φωτισμού. Όταν ο οδηγός επιλέγει ένα mode, ο εσωτερικός φωτισμός αλλάζει τελείως και επιτρέπει στον οδηγό να βιώνει ακόμα πιο έντονα την οδηγική εμπειρία.

Τι δυνατότητες εξατομίκευσης θα υπάρχουν;

Η εξατομίκευση ήταν ανέκαθεν κεντρικό στοιχείο της φιλοσοφίας MINI. Με γνώμονα αυτό, δεν περιορίσαμε τις ευκαιρίες με το νέο MINI, το αντίθετο μάλιστα, αφού προσφέρουμε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες προσαρμογής του αυτοκινήτου σύμφωνα με το προσωπικό στυλ και την προσωπικότητα του πελάτη. Όπως είπα νωρίτερα, δύσκολα βρίσκεις ένα πιο εξατομικευμένο στοιχείο από αυτό της οροφής Multitone Roof. Επίσης, προσθέσαμε τρεις νέες εξωτερικές αποχρώσεις στη γκάμα με τα φινιρίσματα του μοντέλου. Όπως θα περιμένατε ίσως, για μία ακόμα φορά, προσφέρουμε μία ποικιλία εξοπλισμού υψηλής ποιότητας και επενδύσεων εσωτερικού που θα βοηθήσει τους αγοραστές να κάνουν το αυτοκίνητό τους ξεχωριστό. Μαζί με την Multitone Roof, αυτό σημαίνει ότι προσφέρουμε πολύ περισσότερες δυνατότητες από ποτέ.

Τι μας λέει το νέο MINI για το σχεδιαστικό μέλλον της μάρκας MINI ;

Η αρχή της ‘μείωσης’ θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του μελλοντικού προσώπου της MINI. Άλλωστε, πιστεύουμε ότι σε έναν κόσμο όλο και πιο περίπλοκο, εκείνου που θα έχει όλο και μεγαλύτερη σημασία θα είναι  η επικέντρωση στα απαραίτητα. Μιλώντας για ‘λιτή σχεδίαση’ δεν εννοούμε ‘απαλλαγή’. Το αντίθετο, παραλείποντας κάποια πράγματα μας προσφέρεται η δυνατότητα να διοχετεύσουμε την προσοχή και την ενέργειά μας στην ουσία αυτών που παραμένουν. Για εμάς, η ‘λιτή σχεδίαση’ αντιπροσωπεύει μία ξεκάθαρη επιλογή – εστιάζοντας σε στοιχεία στα οποία στη συνέχεια θα διοχετεύσουμε το πάθος, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την τεχνογνωσία μας, με ό,τι όφελος αυτό συνεπάγεται.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Κινητήρες με Τεχνολογία MINI TwinPower Turbo και πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro 6 d .

Ισχυροί κα αποδοτικοί βενζινοκινητήρες με τρεις ή τέσσερις κυλίνδρους συνθέτουν το portfolio των μηχανικών συνόλων που προορίζονται για το 3θυρο ΜΙΝΙ, το 5θυρο ΜΙΝΙ και το MINI Cabrio. Η τεχνολογία MINI TwinPower Turbo που διαθέτουν, αποτελείται από έναν υπερσυμπιεστή ενσωματωμένο στην πολλαπλή εξαγωγής, άμεσο ψεκασμό βενζίνης και μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων. Οι τρικύλινδροι κινητήρες, ο καθένας με χωρητικότητα 1.500 κ.εκ., διατίθενται σε τρεις εκδόσεις με ισχύ από 55 kW/75 hp έως 75 kW/102 hp και 100 kW/136 hp. Ο δίλιτρος τετρακύλινδρος κινητήρας παράγει μέγιστη ισχύ 1131 kW/178 hp ή 170 kW/231 hp στα δύο μοντέλα John Cooper Works. Χάρη στη συνεχή βελτιστοποίηση της τεχνολογίας ελέγχου εκπομπών ρύπων, που περιλαμβάνει ένα φίλτρο σωματιδίων βενζινοκινητήρα, όλες οι εκδόσεις συμμορφώνονται με τα πρότυπα εκπομπών ρύπων Euro 6d.

Με τον ηλεκτροκινητήρα των 135 kW/184 hp, το MINI Cooper SE προσφέρει οδηγική απόλαυση μηδενικών ρύπων. Η ισχύς μεταφέρεται μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου μιας σχέσης. Η μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής τάσης, που είναι τοποθετημένη βαθιά στο πάτωμα του οχήματος έχει ακαθάριστο ενεργειακό περιεχόμενο 32,6 kWh και προσφέρει αυτονομία από 203 έως 234 km, σύμφωνα με τον κύκλο WLTP.

Οι κινητήρες εσωτερικής καύσης του 3θυρου MINI, του 5θυρου MINI και του MINI Cabrio συνδυάζονται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, στάνταρ. Με εξαίρεση τη βασική έκδοση κινητήρα για το 3θυρο και το 5θυρο MINI, μπορούν επίσης να μεταφέρουν την ισχύ τους στους εμπρός τροχούς μέσω ενός 7-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου Steptronic με διπλό συμπλέκτη (Μοντέλα John Cooper Works: 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Steptronic).

Τέσσερα κινητήρια σύνολα διατίθενται για το 3θυρο και το 5θυρο MINI :

MINI One First 3θυρο: 55 kW/75 hp,.

MINI One 3θυρο: 75 kW/102 hp

MINI Cooper 3θυρο: 100 kW/136 hp 

MINI Cooper   S 3θυρο: 131 kW/178 hp

MINI One First 5θυρο: 55 kW/75 hp

MINI One 5θυρο: 75 kW/102 hp, 

MINI Cooper 5θυρο: 100 kW/136 hp

MINI Cooper   S 5θυρο: 131 kW/178 hp

Τρεις κινητήρες διατίθενται για το MINI Cabrio :

MINI One Cabrio: 75 kW/102 hp.

MINI Cooper Cabrio: 100 kW/136 hp

MINI Cooper S Cabrio: 131 kW/178 hp, 

 

Επίσης διατίθενται:

MINI Cooper SE: 135 kW/184 hp, 0 – 100 km/h σε 7,3 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα: 150 km/h, κατανάλωση ενέργειας: 17,6 – 15,2 kWh/100 km (WLTP), 16,1 – 14,9 kWh/100 km (NEDC), Εκπομπές CO2 : 0 g/km,
αυτονομία: 203 – 234 km (WLTP).

MINI John Cooper Works: 170 kW/231 hp, 0 – 100 km/h σε 6,3 δευτερόλεπτα (6,1 δευτερόλεπτα), τελική ταχύτητα: 246 km/h (246 km/h), κατανάλωση καυσίμου: 7,1 – 6,8 lit./100 km 

MINI John Cooper Works Cabrio: 170 kW/231 hp, 0 – 100 km/h σε 6,6 δευτερόλεπτα (6,5 δευτερόλεπτα), τελική ταχύτητα: 242 km/h (241 km/h), κατανάλωση καυσίμου: 7,4 – 7,1 lit./100 km

Νέα πακέτα και εκδόσεις εξοπλισμού εσωτερικού επιτρέπουν στοχευμένη εξατομίκευση.

Η νέα δομή των εκδόσεων και πακέτων εξοπλισμού επιτρέπει τη βέλτιστη εξατομίκευση του 3θυρου ΜΙΝΙ, του 5θυρου ΜΙΝΙ και του MINI Cabrio. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες θα μπορούν εύκολα να προσθέσουν τις αγαπημένες τους επιλογές στην εκτεταμένη γκάμα βασικού εξοπλισμού του ΜΙΝΙ σε αρμονία με το πνεύμα του αυτοκινήτου. Κάθε έκδοση ξεχωρίζει με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της, και περιλαμβάνει αρμονικά συνδυασμένα σχεδιαστικά στοιχεία εσωτερικού και εξωτερικού. Χάρη σε μία σειρά από επίλεκτα πακέτα εξοπλισμού, οι πελάτες μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις επιθυμίες τους στον τομέα της άνεσης, των συστημάτων υποστήριξης οδηγού, του ελέγχου και της συνδεσιμότητας. Πέραν αυτών, στην τελική διαμόρφωση του οχήματος, οι πελάτες έχουν στη διάθεσή τους έναν αριθμό πιο εξατομικευμένων λύσεων, που θα τους βοηθήσουν να εκφράσουν το προσωπικό τους στυλ.

Οι διαθέσιμες εκδόσεις εξοπλισμού έρχονται να συμπληρώσουν την ήδη ευρεία γκάμα του βασικού εξοπλισμού και η κάθε μία περιλαμβάνει τα Ambient Light και MINI Driving Modes. Η Έκδοση Classic περιλαμβάνει επίσης ιδιαίτερα ελκυστικές εξωτερικές αποχρώσεις και ζάντες αλουμινίου καθώς και σπορ καθίσματα σε Black Pearl/Carbon Black με συνδυασμό υφάσματος/δερματίνης και επιφάνεια εσωτερικού σε Piano Black.

Ακόμα πιο διασκεδαστική οδήγηση και σπορ γοητεία  επιτυγχάνεται με την έκδοση John Cooper Works, που διατίθεται με όλες τις εκδόσεις του μοντέλου με εξαίρεση τα MINI One First και MINI Cooper SE. Όσοι προτιμήσουν αυτή την έκδοση, θα μπορούν να επιλέξουν από μία μοναδική παλέτα εξωτερικών αποχρώσεων, και να αποκτήσουν το John Cooper Works Aerodynamic Kit, εξωτερικό σε Piano Black exterior και ζάντες αλουμινίου 17-ιντσών σε σχέδιο Track Spoke Black ή 18-ιντσών αντίστοιχα σε σχέδιο Circuit Spoke για τα μοντέλα MINI John Cooper Works και MINI John Cooper Works Cabrio. Επιπλέον, το Adaptive Chassis αποτελεί τμήμα της έκδοσης John Cooper Works. Στο εσωτερικό, σπορ καθίσματα John Cooper Works σε Carbon Black με συνδυασμό Dinamica/leather, τιμόνι από δέρμα nappa με λογότυπο John Cooper Works, επιφάνεια εσωτερικού σε Piano Black, διακοσμητικές πλάκες μαρσπιέ John Cooper Works, ανθρακί κάλυμμα οροφής και πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι αναβαθμίζουν την εμπειρία διασκεδαστικής οδήγησης MINI.

Η έκδοση MINI Yours προσθέτει στο αυτοκίνητο μία νότα στυλ και κομψότητας με υψηλής ποιότητας εξωτερικούς χρωματισμούς και λογότυπα MINI Yours στις κολώνες B και C του 3θυρου MINI και του 5θυρου MINI αντίστοιχα, καθώς και με ζάντες αλουμινίου 18-ιντσών σε σχέδιο MINI Yours British Spoke και αλουμινένιες ζάντες 17-ιντσών σε σχέδιο Roulette Spoke για το MINI Cooper SE. Το αποκλειστικό περιβάλλον του εσωτερικού αναδεικνύεται με σπορ καθίσματα στην έκδοση MINI Yours Leather Lounge Carbon Black, τιμόνι από δέρμα nappa με λογότυπο MINI Yours, και ανθρακί επένδυση οροφής, πατάκια MINI Yours και ένθετο ταμπλό στην έκδοση MINI Yours Aluminium. Η έκδοση εξοπλισμού MINI Yours προσφέρεται με όλες τις εκδόσεις του μοντέλου με εξαίρεση το MINI One First.

Η έκδοση Electric διατίθεται αποκλειστικά για το MINI Cooper SE. Περιλαμβάνει μεταλλικό φινίρισμα White Silver με μαύρη οροφή και κίτρινα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών και ζάντες αλουμινίου 17-ιντσών σε σχέδιο Electric Power Spoke και δερμάτινη επένδυση Cross Punch Carbon Black, τιμόνι από δέρμα nappa με λογότυπο MINI Electric και ανθρακί επένδυση οροφής.

Τα νέας φιλοσοφίας πακέτα εξοπλισμού περιλαμβάνουν προαιρετικές λειτουργίες άνεσης, υποβοήθησης οδήγησης και συνδεσιμότητας. Το νέο πακέτο Comfort, για παράδειγμα, περιλαμβάνει αυτόματο A/C, κεντρικό υποβραχιόνιο, εσωτερικό καθρέπτη με αυτόματη αντιθαμβωτική λειτουργία, πακέτο εξωτερικών καθρεπτών και πακέτο αποθηκευτικών χώρων. Το Comfort Plus Package προσθέτει άνετη πρόσβαση, θερμαινόμενα καθίσματα και τιμόνι.

Τελευταία τροποποίηση στις 09:15 - 02 Φεβ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.