ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ansu Fati, ο νεότερος πρεσβευτής της CUPRA

16:17 - 24 Μαρ 2021 | Αυτοκίνητο
Ο Ansu Fati, ο νεότερος πρεσβευτής της CUPRA
Ο επιθετικός της Barça επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις στο Martorell και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της CUPRA Wayne Griffiths.

Η CUPRA πρόσθεσε ένα νέο πρεσβευτή στους κόλπους της, τον επιθετικό της FC Barcelona, Ansu Fati. Ο νεαρός σταρ του ποδοσφαίρου εντάσσεται στην CUPRA προκειμένου να ενισχύσει τη διεθνή αναγνώριση της μάρκας και είναι ο δεύτερος παίκτης της FC Barcelona που γίνεται πρεσβευτής της, μετά τον Γερμανό τερματοφύλακα Marc ter Stegen. Ο Ansu πρωταγωνίστησε στην καμπάνια “Going Forward” της CUPRA και έδωσε ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το 2021. Ο νεότερος παίκτης που σκόραρε στο UEFA Champions League επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις στο Martorell και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της CUPRA Wayne Griffiths στα κεντρικά της CUPRA. O Ansu, κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Σχεδιασμού όπου τον καλωσόρισε ο νέος Desing Director Jorge Diez, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα μελλοντικά σχέδια της μάρκας.

«Στην CUPRA ταυτιζόμαστε έντονα με την καριέρα του Ansu Fati, ενός νεαρού άνδρα με ταπεινές ρίζες που αγωνίζεται για τα όνειρά του και εμπνέει τις νέες γενιές από τη Βαρκελώνη, με τόλμη και φιλοδοξία. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, τόσο η μάρκα όσο και ο ποδοσφαιριστής έχουν χαράξει μια πορεία στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας και του ποδοσφαίρου αντίστοιχα, χάρη στον αντισυμβατικό χαρακτήρα και την επιθυμία τους για συνεχή εξέλιξη. Ο Ansu θέλει να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει την κοινωνία να εξελιχθεί, επομένως θα είναι μέρος μιας ομάδας αντισυμβατικών νεαρών με τους οποίους η CUPRA στοχεύει να προωθήσει τον μετασχηματισμό στην εποχή του εξηλεκτρισμού», δήλωσε ο Griffiths μετά τη συνάντηση με τον επιθετικό της FC Barcelona.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.