ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων e-POWER στην Ιαπωνία, έσπασαν το “φράγμα” των 500.000

15:58 - 06 Απρ 2021 | Αυτοκίνητο
Οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων e-POWER στην Ιαπωνία, έσπασαν το “φράγμα” των 500.000
Η Nissan ανακοίνωσε ότι οι αθροιστικές πωλήσεις οχημάτων με τον ηλεκτροκινητήρα e-POWER, ξεπέρασαν τις 500.000 στα τέλη Μαρτίου.
Το e-POWER της Nissan διαφέρει από τα τυπικά υβριδικά συστήματα, καθώς απλοποιεί τη λειτουργία του κινητήριου συνόλου, με τον ηλεκτροκινητήρα υψηλής απόδοσης να παρέχει αποκλειστικά ισχύ στους τροχούς. Η μπαταρία ιόντων λιθίου που τροφοδοτεί τον ηλεκτρικό κινητήρα, επαναφορτίζεται από έναν εξαιρετικά αποδοτικό, ενσωματωμένο κινητήρα εσωτερικής καύσης που λειτουργεί ως γεννήτρια ισχύος. Για τους οδηγούς, το e-POWER προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία ισχυρής επιτάχυνσης, παρόμοια με αυτή ενός EV, χωρίς την ανησυχία της φόρτισης. Αυτός ο τρόπος λειτουργίας,  καθιστά την ηλεκτρική κινητικότητα διαθέσιμη σε πολλούς περισσότερους οδηγούς από ποτέ.
Η αποδοτικότητα της κατανάλωσης καυσίμου  βρίσκεται επίσης στον πυρήνα του συστήματος e-POWER της Nissan, με τον κινητήρα να λειτουργεί με βελτιστοποιημένη ταχύτητα για την επαναφόρτιση της μπαταρίας. Ο κινητήρας ενεργοποιείται κυρίως σε υψηλές ταχύτητες κύλισης ή σε ανώμαλο δρόμο, όταν ο ήχος του κινητήρα μπορεί να καλυφθεί από τον θόρυβο του δρόμου. Αυτό διασφαλίζει ότι η οδηγική εμπειρία είναι, στα περισσότερα σενάρια οδήγησης,  ήσυχη σαν ένα EV, όπως μια βόλτα στην πόλη.
 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.