ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Tι νέο φέρνει το ανανεωμένο VW Polo στον τομέα της συνδεσιμότητας Κύριο

10:56 - 27 Απρ 2021 | Αυτοκίνητο
Tι νέο φέρνει το ανανεωμένο VW Polo στον τομέα της συνδεσιμότητας
Εξοπλίζεται με το νέο Travel Assist, το πολυλειτουργικό τιμόνι που είναι ευαίσθητο στην αφή, με το σύστημα να αντιλαμβάνεται την επαφή των χεριών του οδηγού όταν ενεργοποιείται το IQ.DRIVE Travel Assist.
Στο εσωτερικό, το Polo διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό το Digital Cockpit, ένα επανασχεδιασμένο πολυλειτουργικό τιμόνι και συστήματα ψυχαγωγίας νέας γενιάς, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου (eSIM) και του App-Connect Wireless (ανάλογα με την έκδοση). Οι πελάτες που επιλέγουν το Climatronic στο Polo τους θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν το αυτόματο κλιματιστικό μέσω οθόνης αφής, όπως συμβαίνει και σε μεγαλύτερα μοντέλα όπως το Tiguan, το Passat και το Arteon.
 
Τα παραπάνω δεν είναι οι μόνες τεχνολογίες που η Volkswagen εισάγει στο Polo από τα μεγάλα μοντέλα της. Το νέο Polo είναι το πρώτο όχημα στην κατηγορία του που προσφέρεται με την προαιρετική δυνατότητα IQ.DRIVE Travel Assist. Αυτή περιλαμβάνει λειτουργίες όπως το Adaptive Cruise Control (ACC) και το Lane Assist για τη δημιουργία ενός νέου συστήματος υποβοήθησης που επιτρέπει ημιαυτόνομη οδήγηση με ταχύτητες έως και 210 χλμ./ώρα. 
 
Σε οχήματα εξοπλισμένα με Travel Assist, το πολυλειτουργικό τιμόνι είναι ευαίσθητο στην αφή, με το σύστημα να αντιλαμβάνεται την επαφή των χεριών του οδηγού όταν ενεργοποιείται το IQ.DRIVE Travel Assist, ικανοποιώντας έτσι τις απαιτήσεις για την αυτόνομη οδήγηση «Επιπέδου 2» εντός της ΕΕ. Επιπλέον, κάθε Polo διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό του διάφορα συστήματα υποβοήθησης, όπως το Autonomous Emergency Braking Front Assist, το οποίο περιλαμβάνει το City Emergency Braking System και το Lane Assist, κάτι που το τοποθετεί στην κορυφή της κατηγορίας του.
 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.