ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Hyundai Bayon: Στην χώρα μας σε τιμή έκπληξη!

15:51 - 29 Ιουν 2021 | Αυτοκίνητο
Hyundai Bayon: Στην χώρα μας σε τιμή έκπληξη!
Το νέο Hyundai Bayon κάνει το ντεμπούτο του στην ελληνική αγορά, με ιδιαίτερα ελκυστική τιμή, που θα φέρει πονοκεφάλους στον ανταγωνισμό!!!

Το νέο Bayon αντεπιτίθεται στην κατηγορία των SUV, ένα μικρό, εκλυστικό, πλούσιο σε εξοπλισμό crossover, poy ανήκει στην κατηγορία των  B-SUV. Σε διαστάσεις, αγγίζει σε μήκος τα 4,18 μέτρα, το πλάτος είναι στα 1,77 μέτρα και το ύψος στα 1,49 μέτρα. Στα ατού του μοντέλου είναι οι άνετοι χώροι, τόσο για τους επιβάτες, όσο και και στον χώρο αποσκευών. Συγκεκριμένα, ο  χώρος των αποσκευών  φθάνει τα 411 λίτρα ενώ με την αναδίπλωση των καθισμάτων, μπορεί να φθάσει και τα 1.205 λίτρα. Εκτός από την άνεση, το κορεάτικο μοντέλο προσφέρει συστήματα συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένου ενός ψηφιακού πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών και μιας οθόνης AVN 10,25 ιντσών ή μιας 8,0 ιντσών (Display Audio).

Εκτός από την άνεση, το νέο μοντέλο εξοπλίζεται με σημαντικά και πολλά συστήματα υποβοήθησης, όπως το Lane Follow Assist (LFA) που διατηρεί το αυτοκίνητο στο κέντρο της λωρίδας κυκλοφορίας του , το σύστημα Forward Collision-Hindance Assist (FCA) που εκπέμπει αρχικά μια ηχητική προειδοποίηση και στη συνέχεια, εάν είναι απαραίτητο, ενεργοποιεί αυτόματα τα φρένα για να αποτρέψει την πιθανότητα σύγκρουσης κ.α. 

Το νέο Bayon με τον κινητήρα βενζίνης στα 1.200 κ.εκ. που αποδίδει 84 ίππους (με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων) κοστίζει από 15.790 ευρώ. Υπάρχουν και πιο ισχυρές εκδόσεις, με τον τούρμπο κινητήρα, τριών κυλίνδρων, που αποδίδει 100 ίππους και η τιμή του ορίζεαι στα 17.190 ευρώ. Το συγκεκριμένο μοτέρ συνδυάζεται με εξάρι κιβώτιο.  Η επόμενη έκδοση, που είναι και η ισχυρότερη έκδοση φέρει τον 1.000άρη κινητήρα των 120 ίππων, με ήπια υβριδικό σύστημα 48V κμε τιμές από τις 19.690 ευρώ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.