ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

BMW X1: Το βαυαρικό SUV συνεχίζει να είναι best seller στα πολυτελή της κατηγορίας του

10:17 - 18 Ιουλ 2021 | Αυτοκίνητο
BMW X1: Το βαυαρικό SUV συνεχίζει να είναι best seller στα πολυτελή της κατηγορίας του
Συνολικά στην Ελληνική αγορά έχουν πωληθεί πάνω από 6.600 BMW X 1 δεύτερης γενιάς τα τελευταία 6 χρόνια, κατατάσσοντας το δυναμικό SAV το Νο. 1 σε πωλήσεις μοντέλο BMW στη χώρα μας.

Η επιβλητική BMW X1 αποτελεί την ιδανική πρόταση για απολαυστική οδήγηση εντός και εκτός πόλης. Με οδηγοκεντρικό χαρακτήρα, επιβλητική σχεδίαση, προηγμένη τεχνολογία και αυξημένη χωρητικότητα, το πολυτελές Sports Activity Vehicle (SAV) της BMW συνεχίζει να είναι best seller στην κατηγορία του για 6η συνεχή χρονιά προσφέροντας αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel BMW Twin Power Turbo 1.500 κυβικών και την plug-in υβριδική έκδοση BMW X1 xDrive25e, που αποτελείται από έναν 3-κύλινδρο κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα, να αποδίδει συνολική ισχύ 220 ίππων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η BMW X1 ‘μετράει’ ήδη 573 ταξινομήσεις στο πρώτο εξάμηνο του 2021 (αύξηση 52% συγκριτικά με το αντίστοιχο περσινό διάστημα), ξεπερνώντας τα πολυτελή μοντέλα του ανταγωνισμού. Εξαιρετική πορεία πωλήσεων με μερίδιο 29,3% επί των συνολικών μοντέλων Χ1 που έχουν ταξινομηθεί το πρώτο εξάμηνο του 2021 στην Ελλάδα, σημειώνει η νέα plug-in υβριδική έκδοση BMW X1 xDrive25e που συνδυάζει τις αρετές της ηλεκτροκίνησης με τετρακίνηση και εξαιρετικές επιδόσεις.

Συνολικά στην Ελληνική αγορά έχουν πωληθεί πάνω από 6.600 BMW X 1 δεύτερης γενιάς τα τελευταία 6 χρόνια, κατατάσσοντας το δυναμικό SAV το Νο. 1 σε πωλήσεις μοντέλο BMW στη χώρα μας.

Η απόκτηση της BMW X1 γίνεται πιο δελεαστική από ποτέ με τα προνομιακά πακέτα εξοπλισμού που προσδίδουν δυναμική σπορ ή συναρπαστική ‘Χ’ εμφάνισηευέλικτες επιλογές χρηματοδότησης και ολοκληρωμένη κάλυψη στις υπηρεσίες συντήρησης και οδικής προστασίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.