ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η MINI στην IAA Mobility 2021 στο Μόναχο

13:56 - 10 Αυγ 2021 | Αυτοκίνητο
Η MINI στην IAA Mobility 2021 στο Μόναχο
Η MINI παρουσιάζεται ως μία μάρκα προσανατολισμένη στο μέλλον, πρωτοπόρος, με μία ξεχωριστή σχεδιαστική φιλοσοφία που δημιουργεί θετικά ερεθίσματα, συνδυάζει τη βιωσιμότητα με συναισθήματα και τοποθετεί τον άνθρωπο στην καρδιά της προϊοντικής εξέλιξης.

Αστική κινητικότητα, βιωσιμότητα, πολυπολιτισμικότητα και εξατομίκευση βρίσκονται στο επίκεντρο του διαλόγου με οραματιστές και με την κοινότητα σε πολυάριθμες τοποθεσίες στην περιοχή του Μονάχου. Το MINI Brand Hub στο MINI Pavilion στην πλατεία Lenbachplatz θα είναι "ο ιδανικός προορισμός" στην IAA 2021. Αστική κινητικότητα και βιωσιμότητα είναι τα κεντρικά θέματα της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου (IAA) 2021, που φέτος πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο Μόναχο, στην έδρα του BMW Group. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις και συζητήσεις σχετικά με το μέλλον των ατομικών μεταφορών και της συνύπαρξης στα αστικά κέντρα. Η MINI εμπλουτίζει αυτό το διάλογο στην IAA Mobility 2021 με καινοτομίες και οράματα για διασκεδαστική οδήγηση μηδενικών ρύπων, συνεπή διατήρηση πόρων, εξατομίκευση και συναισθηματικά δυναμικές εμπειρίες. Το μότο #BIGLOVE που επέλεξε η MINI αναφέρεται τόσο στην προστασία του κλίματος και του περιβάλλοντος όσο και στις διαπροσωπικές επαφές. Με αυτό τον τρόπο, η ανάληψη ευθύνης για τα φυσικά θεμέλια της ζωής συναντά την πολυπολιτισμική και χωρίς διακρίσεις συνεργασία στην παγκόσμια κοινότητα MINI.

Στην IAA Mobility 2021, η MINI θα επιδιώξει διάλογο με το κοινό σε διάφορες μορφές και σε αρκετές τοποθεσίες της Βαυαρικής πρωτεύουσας. Στο Summit, στο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου, κύρια θέματα θα είναι ο εξηλεκτρισμός και η εξατομίκευση. Το "Open Space" στην Max-Joseph-Platz στο κέντρο της πόλης θα αποτελέσει τη σκηνή όπου θα παρουσιαστούν νέες φιλοσοφίες αστικής κινητικότητας. Όπως το MINI Brand Hub, έτσι και το MINI Pavilion στην Lenbachplatz θα είναι όαση έμπνευσης και ένας χώρος  συνάντησης σε χαλαρή ατμόσφαιρα. Στο BMW Welt εκτίθεται τώρα ολόκληρη η γκάμα μοντέλων της Βρετανικής πολυτελούς μάρκας.

Οι διάφορες τοποθεσίες της IAA Mobility 2021 θα συνδέονται μέσω του Blue Lane, που θα διασχίζει την πόλη και θα προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαμβάνουν διασκεδαστική οδήγηση μηδενικών ρύπων με το MINI Cooper SE . Μία online streaming υπηρεσία θα μεταδίδει τα σημαντικότερα γεγονότα της IAA Mobility 2021 ψηφιακά σε ολόκληρο τον κόσμο, είτε live ή μαγνητοσκοπημένα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.