ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Porsche Club Greece: Κομβόι για καλό σκοπό

14:32 - 10 Σεπ 2021 | Αυτοκίνητο
Porsche Club Greece: Κομβόι για καλό σκοπό
Το PORSCHE CLUB GREECE είναι επίσηµα αναγνωρισµένο από το Ελληνικό κράτος και από την ίδια την PORSCHE στη Γερµανία.

Το Porsche Club Greece, διοργανώνει µια σηµαντική φιλανθρωπική εκδήλωση στις 24 και 26 Σεπτεµβρίου 2021 ηµέρες Παρασκευή , Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα, στη Θεσσαλονίκη. Η PORSCHE, ένα από τα µεγαλύτερα brands παγκοσµίως και το PORSCHE CLUB GREECE - απευθυνόµενο στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων της - είναι ένα club υψηλών προδιαγραφών, αντάξιο του ονόµατος και των προσδοκιών της PORSCHE.

Το PORSCHE CLUB GREECE είναι επίσηµα αναγνωρισµένο από το Ελληνικό κράτος και από την ίδια την PORSCHE στη Γερµανία. Παγκοσµίως υπάρχουν 713 Porsche Clubs σε 85 χώρες, ενώ στην Ευρώπη υπάρχουν 292 επίσηµα αναγνωρισµένα clubs από την PORSCHE Γερµανίας. ∆υστυχώς δεν µας επιτρέπεται να αναφέρουµε τα µέλη και τον αριθµό µελών των Σωµατείων. Όµως είναι πάρα πολύ σηµαντικός, αν αναλογιστεί κανείς ότι µόνον το PORSCHE CLUB GREECE αριθµεί 526 ενεργά µέλη Πανελλαδικώς.

Το Club είναι ένας φυσικός χώρος συνεύρεσης των µελών του, αλλά και το σηµείο έκφρασης και εκδήλωσης της αγάπης τους για τις PORSCHE. Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων σε ποσοστό 80% περίπου, κινούνται ηλικιακά µεταξύ 35-58 ετών. Είναι άτοµα επώνυµα, µε έντονη προσωπικότητα, µε απαιτήσεις και διατηρούν ένα υψηλών προδιαγραφών επίπεδο ζωής, καθώς τους το επιτρέπει η επαγγελµατική και προσωπική τους καταξίωση. Ο κατάλληλος σχεδιασµός των δράσεων του club, τονίζουν πέντε διαφορετικούς τοµείς:

  • • τον τουρισµό,
  • • τα σπορ,
  • • την κουλτούρα
  • • κοινωνία και
  • • φιλανθρωπικές εκδηλώσεις

ΤΟ EVENT: Ένα εντυπωσιακό κοµβόι µε τις Γερµανίδες καλλονές, θα καταλήξει στον προορισµό τους την Παρασκευή 24/09 το απόγευµα στην Θεσσαλονίκη στο Ξενοδοχείο Porto Palace.

Το Σάββατο 25/09 συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο του ξενοδοχείο Porto Palace µε όλα τα µέλη από όλη την Ελλάδα και τους κάτοχους Porsche που θα συµµετέχουν στην φιλανθρωπική εκδήλωση µε αναχώρηση στις 10:00 για Καλαµαριά στο SHARK για καφεδάκι και µετά µε προορισµό την καρδιά του ορεινού όγκου Χολοµώντα Χαλκιδικής για φαγητό στο εστιατόριο ΑΠΟΛΥΜΕΝΗ ΠΕΤΡΑ και επιστροφή στην Θεσσαλονίκη .

Θα ακολουθήσει στις 20:00 ένα βραδινό "WELCOME GALA" στο Ursa Minor του ξενοδοχείου Porto Palace , όπου θα είναι συγκεντρωµένα όλα τα µέλη µας - και από την Β. Ελλάδα - και γενικά όλοι οι κάτοχοι αυτοκινήτων PORSCHE και φίλοι που θα έχουν δηλώσει συµµετοχή.

 

Τηλέφωνο Κράτησης Συμμετοχής :


6984062290 Δημήτρης Δημόκας
6974727009 Κεσσόπουλος Γεώργιος

Περισσότερες πληροφορίες στο:

http://www.porscheclubhellas.gr/PorscheClubs/pc_hellas/pc_main.nsf/web/home

 

Τελευταία τροποποίηση στις 15:30 - 10 Σεπ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.