ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέος σταθμός supercharger της Tesla στην Ελλάδα

16:34 - 24 Σεπ 2021 | Αυτοκίνητο
Νέος σταθμός supercharger της Tesla στην Ελλάδα
Επτά μήνες μετά τα εγκαίνια του πρώτου σταθμού supercharger στην Ελλάδα, η Tesla ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του δεύτερου σταθμού supercharger της εταιρείας στον Ψαθόπυργο Αχαΐας.

Ο νέος σταθμός βρίσκεται πάνω στην Εθνική Οδό που συνδέει την Αθήνα με την Πάτρα και αποτελείται από οκτώ υπερφορτιστές, που είναι τοποθετημένοι ανά τέσσερις σε κάθε πλευρά του αυτοκινητόδρομου.

Όπως και οι 6 υπερφορτιστές της Αθήνας (στο Golden Hall), μπορούν να αποδώσουν ισχύ έως 250 kW.

Όλες οι θέσεις των supercharger εμφανίζονται στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου για να βοηθήσουν στο σχεδιασμό της διαδρομής.

Επιπλέον, το ενσωματωμένο Trip Planner κατευθύνει αυτόματα τους οδηγούς μέσω των supercharger στο δρόμο προς τον προορισμό τους.

Η υπερφόρτιση είναι απλή και βολική: απλώς συνδέστε και φορτίστε.

Το ιστορικό υπερφόρτισης συμπληρώνεται αυτόματα στον Λογαριασμό Tesla του ιδιοκτήτη και δείχνει το ποσό που χρεώνεται. Η τιμή ανά kWh είναι 0,35 €.

Άρχισαν οι παραδόσεις του Model Y στην Ελλάδα

Εν τω μεταξύ, αυτόν τον μήνα η Tesla ξεκίνησε τις παραδόσεις και των πρώτων αυτοκινήτων της Model Y στην Ελλάδα. 

Το όχημα εκτίθεται στην Αθήνα, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall. Ξεκινώντας από 60,990 €, το Model Y είναι ένα πλήρως ηλεκτρικό, μεσαίου μεγέθους SUV σχεδιασμένο με γνώμονα την ευελιξία και την ασφάλεια, προσφέροντας πολύ καλές επιδόσεις και προηγμένη τεχνολογία, με εμβέλεια έως και 507 χλμ. WLTP, ενώ διαθέτει και φίλτρο αέρα HEPA.

Η πανοραμική γυάλινη οροφή και τα ψηλά καθίσματα του Model Y δημιουργούν αίσθηση ευρυχωρίας και προσφέρουν καλή θέα από κάθε κάθισμα του οχήματος. Οι πελάτες θα μπορούν επίσης να δουν τη μεγάλη ποσότητα χώρου αποσκευών που προσφέρει το Model Y. Πάνω από 2100 λίτρα συνολικού χώρου, με κάθε πίσω κάθισμα να διπλώνει ανεξάρτητα, δημιουργώντας ευέλικτο χώρο αποσκευών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.