ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Volvo στο Mobility 2021 για την ηλεκτροκίνηση που ξεκινά σήμερα στο Golden Hall

09:27 - 25 Σεπ 2021 | Αυτοκίνητο
H Volvo στο Mobility 2021 για την ηλεκτροκίνηση που ξεκινά σήμερα στο Golden Hall
Η Volvo παρουσιάζει την πρότασή της για τις ηλεκτρικές μετακινήσεις στο Mobility 2021, που ξεκινά στις 23 Σεπτεμβρίου στον προαύλιο χώρο του Golden Hall.

Η Volvo Car Hellas εκπροσωπείται στο event από τους Επίσημους Διανομείς της στην Αττική: Volvo Βελμάρ, Volvo Σαρακάκης και Volvo Σφακιανάκης.

Στο περίπτερο της Volvo, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της σουηδικής εταιρείας, XC40 Recharge, το οποίο μπορούν επίσης να δοκιμάσουν, αποκομίζοντας μία ξεχωριστή εμπειρία οδήγησης. Μοναδικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου που αναμένεται να μαγνητίσουν την προσοχή του κοινού είναι η εύκολη εκκίνηση, με το start button ενσωματωμένο στο κάθισμα του οδηγού, η οδήγηση με ένα πεντάλ (One Pedal Drive), η απόλυτα αθόρυβη κίνηση με μηδενικούς ρύπους, η εξαιρετική απόκριση και οι κορυφαίες επιδόσεις, αλλά και το νέο διαισθητικό σύστημα infotainment με βάση το Android και ενσωματωμένες υπηρεσίες Google.

Έχοντας ήδη παρουσιάσει και το πρώτο της αποκλειστικά ηλεκτρικό μοντέλο, το C40 Recharge, η Volvo Cars υλοποιεί τη μία μετά την άλλη τις δεσμεύσεις της για τις βιώσιμες μετακινήσεις και το όραμά της για την αντιστροφή της κλιματικής αλλαγής. Μέχρι το 2030, η εταιρεία στοχεύει να καταργήσει όλους τους κινητήρες εσωτερικής καύσης από την γκάμα της και να διαθέτει στην αγορά μόνο αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ενώ μέχρι το 2040 το πλάνο της προβλέπει τον μετασχηματισμό της σε κλιματικά ουδέτερη εταιρεία.

Το event Mobility 2021 για τις πράσινες μετακινήσεις και την ηλεκτροκίνηση διεξάγεται από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2021 στον υπαίθριο χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, με όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται για τον κορωνοϊό. Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν και οι ώρες λειτουργίας τις καθημερινές ημέρες είναι 17:00-22:00, το Σάββατο 11:00-21:00 και την Κυριακή 11:00-19:00.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.