ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παγκόσμια Πρεμιέρα για το Νέο Opel Astra στο Rüsselsheim

20:32 - 21 Οκτ 2021 | Αυτοκίνητο
Παγκόσμια Πρεμιέρα για το Νέο Opel Astra στο Rüsselsheim
Ηλεκτρική επέλαση: Τώρα σε plug-in hybrid έκδοση και, από το 2023, έρχεται το αμιγώς ηλεκτρικό Astra-e

A NEW BLITZ IS BORN’ – με αυτό το μότο, η Opel παρουσίασε σήμερα τη νέα, έκτη γενιά του Astra στο Rüsselsheim. Παρουσία 180 συντακτών του ειδικού τύπου και ενώπιον περίπου 500 ακόμα εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης μέσω livestream, ο νέος CEO, Uwe Hochgeschurtz, παρουσίασε το νέο μοντέλο την πρώτη του ημέρα στην Opel. Δίπλα του βρέθηκε ο τεχνικός της Liverpool, Jürgen Klopp. Ο πρεσβευτής της μάρκας Opel εντυπωσιάστηκε από το νέο Astra. Ο Klopp είχε την ευκαιρία να οδηγήσει ένα μοντέλο προ-παραγωγής για μερικά χιλιόμετρα κατά τη διάρκεια επίσκεψης στα στούντιο της Opel Design φέτος το καλοκαίρι.

 
 Για πρώτη φορά, το bestseller με σήμα τον Κεραυνό εξηλεκτρίζεται. Το νέο Astra θα διατίθεται σε plug-in υβριδική έκδοση με την έναρξη των παραγγελιών τον Οκτώβριο. Το αμιγώς ηλεκτρικό Opel Astra-e αναμένεται στην αγορά το 2023. Η νέα γενιά διατίθεται επίσης με πολύ αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel. Επομένως, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν το κινητήριο σύνολο που εξυπηρετεί τις ανάγκες τους. Οι τιμές για το νέο Astra ξεκινούν στη Γερμανία από 22.465€. 

 

«Ένα φανταστικό αυτοκίνητο! Το νέο Astra θα ανοίξει ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο στην ιστορία των συμπαγών μοντέλων της Opel. Θα είναι η πρώτη φορά που προσφέρουμε μία αμιγώς ηλεκτρική και μία plug-in υβριδική έκδοση του ίδιου μοντέλου. Είμαι σίγουρος ότι το νέο Astra και το Astra-e θα δημιουργήσουν μία ισχυρή εντύπωση και θα προσελκύσουν νέους πελάτες στη μάρκα» δήλωσε ο Uwe Hochgeschurtz, CEO της Opel στην παγκόσμια πρεμιέρα στο Rüsselsheim.

Και ο πρεσβευτής της Opel, Jürgen Klopp, περιέγραψε τις πρώτες εντυπώσεις του από ένα μοντέλο προ-παραγωγής: «Είχα την ευκαιρία να οδηγήσω ένα καμουφλαρισμένο Astra plug-in hybrid – πραγματικά πολύ εντυπωσιακό. Αθόρυβο και ισχυρό ταυτόχρονα, η συμπεριφορά του θυμίζει σπορ αυτοκίνητο. Και η σχεδίαση: τολμηρή, καινοτόμα, δημιουργική. Συγχαρητήρια Opel!»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.