ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα συστήματα στο ΙΧ που κάνουν πιο άνετες και ασφαλείς τις διαδρομές τον χειμώνα

19:35 - 08 Νοε 2021 | Αυτοκίνητο
Τα συστήματα στο ΙΧ που κάνουν πιο άνετες και ασφαλείς τις διαδρομές τον χειμώνα
Η κρύα εποχή του χρόνου είναι προ των πυλών. Αυτό σημαίνει ξεπάγωμα των παραθύρων και θέρμανση της καμπίνας πριν την πρωινή αναχώρηση.

Πολυάριθμες τεχνολογίες και επιλογές εξοπλισμού εξασφαλίζουν ευχάριστες θερμοκρασίες για τον οδηγό και τους επιβάτες από την πρώτη στιγμή. Το κρύο δεν έχει θέση μέσα στο αυτοκίνητο. Τα εργονομικά ενεργά καθίσματα με πιστοποίηση AGR, τα οποία μπορούν να προσαρμόζονται και να θερμαίνονται με πολλούς τρόπους, σε συνδυασμό με τη θέρμανση του τιμονιού και της περιοχής των ποδιών, εξασφαλίζουν άνετα και ασφαλή ταξίδια παντού και πάντα. 

 
Ανάλογα με το μοντέλο, το θερμαινόμενο παρμπρίζ προσφέρει καθαρή ορατότητα σε συνθήκες παγετού και η αντλία θερμότητας στα ηλεκτρικά μοντέλα Opel παρέχει αποδοτική θέρμανση. Επιπλέον, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπορούν να προ-θερμαίνονται εύκολα και εξ’ αποστάσεως μέσω της εφαρμογής myOpel. 
 
Τα καθίσματα είναι καθοριστικής σημασίας για ένα άνετο και ξεκούραστο ταξίδι. Αποτελούν το σημείο σύνδεσης μεταξύ οδηγού/επιβάτη και οχήματος. Η Opel ανέκαθεν έδινε ιδιαίτερη προσοχή στην εξέλιξη των καθισμάτων. Τα καλύτερα στην κατηγορία καθίσματα με πιστοποίηση AGR αποτελούν πλέον παράδοση στην Opel, και διατίθεται με πολλά μοντέλα και εκδόσεις. Για παράδειγμα, τα εργονομικά καθίσματα που εξελίχθηκαν από την ίδια την εταιρία, καθώς και τα καθίσματα με πιστοποίηση “Aktion Gesunder Rücken e.V.” υπόσχονται άνεση στα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. 
 

 

Τα πάντα υπό έλεγχο: Συστήματα θέρμανσης για άνεση και ασφάλεια

Τα θερμαινόμενα καθίσματα άνεσης και τα εργονομικά ενεργά καθίσματα είναι ένα χαρακτηριστικό ευεξίας, υγείας και ασφάλειας, όλα σε ένα. Αυτά, όχι μόνον εξασφαλίζουν ότι ο οδηγός και οι επιβάτες μπορούν να ταξιδεύουν άνετα σε μία θέση που δεν καταπονεί την πλάτη τους, αλλά και με τη λειτουργία θέρμανσης των καθισμάτων, μπορούν να βγάζουν το χειμωνιάτικο μπουφάν τους πριν καν ξεκινήσει το ταξίδι. Αυτό σημαίνει ότι δεν περιορίζεται η ελευθερία κινήσεων από χοντρά ρούχα και η ζώνη εφαρμόζει άριστα στο σώμα χωρίς να χαλαρώνει – αυτός είναι ο μόνος τρόπος για πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων προστασίας σε περίπτωση σύγκρουσης. Η ασφάλεια αυξάνεται επίσης με το θερμαινόμενο τιμόνι, το οποίο θερμαίνει τα δάχτυλα του οδηγού μέσα σε δευτερόλεπτα.

Μέσω app και αντλίας θερμότητας: Αποδοτική λειτουργία pre-conditioningγια τα ηλεκτρικά οχήματα Opel

Opel 07 515335 Mokka e

Τα ηλεκτρικά μοντέλα Opel είναι η κατάλληλη επιλογή για όσους επιθυμούν να εισέρχονται σε ένα αυτοκίνητο με ευχάριστη θερμοκρασία και να ξεκινούν χωρίς καθυστέρηση το ταξίδι τους τις κρύες ημέρες του χρόνου. Ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων όπως το Corsa-e ή το Mokka-e μπορούν να χρησιμοποιούν το myOpelapp για να προγραμματίζουν την προ-θέρμανση του εσωτερικού από την άνεση του καναπέ τους. Μέσα σε λίγα λεπτά, η καμπίνα του αυτοκινήτου φτάνει στη σωστή θερμοκρασία και τα παράθυρα ξεπαγώνουν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.