ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βόμβα στη Formula1: Δύσκολο να επιστρέψει ο Χάμιλτον το 2022!

10:06 - 25 Δεκ 2021 | Αυτοκίνητο
Βόμβα στη Formula1: Δύσκολο να επιστρέψει ο Χάμιλτον το 2022!
Θα μείνει ή θα αποχωρήσει από την Formula1 ο καλύτερος πιλότων όλων των εποχών;
 
 O Mπέρνι Έκλεστον, ετών 91 και πρώην αφεντικό των δικαιωμάτων στην Formula1 δήλωσε, ότι ο Χάμιλτον νιώθει μεγάλη απογοήτευση και θα είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει το 2022 στους αγώνες. 
 
Να σημειωθεί, ότι ο Τζορτζ Ράσελ, που θα κάνει φέτος δίδυμο με τον Χάμιλτον είναι ένα φιλόδοξος οδηγός, ο οποίος, δεν έχει πείσει ιδιαίτερα με το ταλέντο του τον Έκλεστόν. "Επιπρόσθετα μην ξεχνάμε και τον Φερστάπεν. "Ο Χάμιλτον έχει βρει έναν άξιο αντίπαλο μετά από πολλά χρόνια". 
 
 
O Χάμιλτον ξεκίνησε με τη Mercedesτο 2013 κι έκτοτε έχει κατακτήσει 7 τίτλους κ. Έχοντας πλέον συμβόλαιο έως το 2023, ο Χάμιλτον έχει την ευκαιρία να κλείσει την καριέρα του με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην ιστορία και ακόμη μεγαλύτερο,  τριψήφιο αριθμό νικών και pole position.
 

"Πριν από μερικές μέρες μίλησα με τον πατέρα του (Άντονι Χάμιλτον) και συνειδητοποίησα αμέσως ότι δεν ήθελε να μιλήσει για το μέλλον του γιου του, οπότε μιλήσαμε μόνο για επαγγελματικά. Δε γνωρίζω τι θα κάνει, αλλά δεν νομίζω ότι ο Λούις θα επιστρέψει. Η απογοήτευσή του είναι μεγάλη και μπορεί κάποιος να το καταλάβει αυτό".

Τελευταία τροποποίηση στις 11:38 - 25 Δεκ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.