ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Formula1: Θα μείνει ή όχι ο Χάμιλτον;

17:26 - 27 Δεκ 2021 | Αυτοκίνητο
Formula1: Θα μείνει ή όχι ο Χάμιλτον;
O Xάμιλτον αποφάσισε αυτό το διάστημα να λείψει από τις γνώριμες εκδηλώσεις, και να σκεφθεί αν θα παραμείνει στο σπορ ή όχι.

Μπορεί να έχει συμβόλαιο με τη Mercedes έως το 2023, όμως, οι φήμες και οι πληροφορίες - που είναι ακόμη συγκεχυμένες - αναφέρουν ότι, ο Χάμιλτον σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από το άθλημα που τον έκανε παγκοσμίως γνωστό - αλλά και ο ίδιος καταξιώθηκε ως ο καλύτερος στην ιστορία της Formula1. 

Μετά τα τελευταία έκτροπα, που έφεραν τα πάνω - κάτω και την στέψη του Μαξ Φερστάπεν ως πρωταθλητής ( στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή) ο Χάμιλτον θεωρεί ότι, είναι άδικο να συνεχίσει να τρέχει μιας και πιστεύει, ότι ο αγώνας, το τελευταίο κρίσιμο γκραν πρι χεραγωγήθηκε και υπήρξαν πολλές ατασθαλίες στους κανονισμούς. 

Ο Τότο Βολφ, τεχνικός διευθυντής της ομάδας ανέφερε, ότι ακόμη δεν γνωρίζει τι θα πράξει ο Χάμιλτον, ενώ πρόσφατα δήλωσε ότι: «Όλοι έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα και ο Lewis περισσότερο από τον καθένα μας. Μέχρι τον τελευταίο γύρο κατακτούσε το πρωτάθλημα και μετά, από τη μία στιγμή στην άλλη, του το πήραν. Είναι λογικό να χάνεις την πίστη σου γιατί δεν κατανοείς τι συμβαίνει. Η σιωπή του βασίζεται στο ότι δεν υπάρχουν λόγια να πει».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.