ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ πρωταγωνιστής στο διαφημιστικό σποτ της BMW σε ρόλο ...Δία

11:33 - 13 Φεβ 2022 | Αυτοκίνητο
O Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ πρωταγωνιστής στο διαφημιστικό σποτ της BMW σε ρόλο ...Δία
Ο Schwarzenegger πρωταγωνιστεί ως Δίας, ο Έλληνας θεός του κεραυνού, ενώ η Hayek Pinault υποδύεται το ρόλο της συζύγου του, της θεάς Ήρας

Η BMW θα δώσει το παρών με ένα νέο διαφημιστικό σποτ διάρκειας 60 δευτερολέπτων στο Super Bowl την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022, με σκοπό την προβολή της ολοκαίνουργιας, αμιγώς ηλεκτρικής BMW iX που φτάνει στις ΗΠΑ τον ερχόμενο μήνα. Στο σποτ πρωταγωνιστούν διάσημα ονόματα όπως ο θρυλικός Arnold Schwarzenegger και η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός Salma Hayek Pinault, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο δύο φορές υποψήφιος για Βραβείο της Ακαδημίας, σκηνοθέτης Bryan Buckley. To σποτ έχει προγραμματιστεί να βγει στον αέρα κατά τη διάρκεια του τρίτου διαλείμματος για διαφημίσεις της πρώτης περιόδου του παιχνιδιού.

Ο Schwarzenegger πρωταγωνιστεί ως Δίας, ο Έλληνας θεός του κεραυνού, ενώ η Hayek Pinault υποδύεται το ρόλο της συζύγου του, της θεάς Ήρας, καθώς συνταξιοδοτούνται και φεύγουν από τον Όλυμπο για να ζήσουν μία ήρεμη ζωή στο Palm Springs, Καλιφόρνια.  Ωστόσο, η μονοτονία της ζωής του συνταξιούχου πολύ σύντομα αρχίζει να κουράζει το Δία, ο οποίος εκνευρίζεται από τη χρήση των γήινων ηλεκτρονικών συσκευών αλλά και από τους θνητούς γείτονές του, που τον ενοχλούν, ζητώντας συνεχώς να τους φορτίσει τα ηλεκτρικά αμαξάκια του γκολφ ή κάποιο θαμνοκοπτικό. Εν τω μεταξύ η Ήρα, ο ‘ήρωας’ της ιστορίας, έχει πλήρως εγκλιματιστεί και απολαμβάνει τη νέα κατάσταση.

Σε μία προσπάθεια να ξαναφέρει λίγο ενθουσιασμό στη ζωή του Δία, του κάνει δώρο μία αμιγώς ηλεκτρική BMW iX, κάτι το οποίο βοηθά τον Έλληνα θεό του κεραυνού να ξαναβρεί το ηλεκτρικό του κέφι. Το σποτ τελειώνει με το ευτυχισμένο ζευγάρι να τα ‘σπάει’ στο δρόμο με τη νέα τους BMW iX, υπό τους ήχους του τραγουδιού “Electric Avenue” του Eddy Grant, ενώ ο Δίας χρησιμοποιεί την ηλεκτρική του δύναμη για να αλλάξει τα φανάρια σε πράσινο.

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.