ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Opel Γιορτάζει 160 Χρόνια Καινοτομίας για Εκατομμύρια Πελάτες

19:47 - 11 Απρ 2022 | Αυτοκίνητο
Η Opel Γιορτάζει 160 Χρόνια Καινοτομίας για Εκατομμύρια Πελάτες
1862-2022: Εδώ και 160 χρόνια η Opel κάνει τις τεχνολογικές καινοτομίες ευρέως προσιτές.

Το 2022 η Opel γιορτάζει μία πολύ ξεχωριστή επέτειο. Εδώ και 160 χρόνια, η μάρκα με σήμα τον κεραυνό καθιστά τις καινοτομίες προσιτές στο ευρύ κοινό. Αυτό ήταν κάτι που διασφάλισε ο ίδιος ο Adam Opel όταν ίδρυσε την εταιρεία τον Αύγουστο του 1862 – και αργότερα οι πέντε γιοι και η σύζυγός του Sophie, η οποία συμμετείχε ενεργά στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας και θα μπορούσε να θεωρηθεί η πρώτη γυναίκα manager μιας μάρκας ραπτομηχανών, ποδηλάτων και αυτοκινήτων.

Προσφέροντας στους πελάτες καινοτομίες σε συνδυασμό με συναίσθημα και παράδοση, η κατασκευάστρια εταιρεία αυτοκινήτων παραμένει πιστή σε αυτή τη δέσμευση μέχρι σήμερα. Πολυάριθμα μοντέλα το επιβεβαιώνουν, από το θρυλικό 4/12 PS “Laubfrosch”, το Kadett και το Kapitän μέχρι τα best sellers της εποχής μας, το Astra, το Mokka και το Corsa, που φέτος γιορτάζει τα 40ά του γενέθλια. Όπως τη δεκαετία του 1920 υπήρξε πρωτοπόρος εισάγοντας τη γραμμή συναρμολόγησης στην παραγωγή, έτσι και τώρα η Opel πρόκειται να γίνει μία μάρκα βιώσιμης κινητικότητας, που θα προσφέρει αποκλειστικά ηλεκτρικά οχήματα στην Ευρώπη από το 2028.

«Η Opel κινεί τον κόσμο επί 160 χρόνια. Σήμερα εμπνεόμαστε ακόμα από το πνεύμα του ιδρυτή της εταιρείας μας, Adam Opel: τεχνολογία και καινοτομίες για όλους – είτε πρόκειται για ραπτομηχανές, είτε για ποδήλατα ή αυτοκίνητα. Όλα αυτά με ένα σαφές όραμα για το μέλλον, πάντα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις. Πολλά best sellers από την πλούσια ιστορία της Opel το επιβεβαιώνουν, όπως τα τρέχοντα μοντέλα μας, τα περισσότερα από τα οποία είναι ήδη ηλεκτροκίνητα. Από το 2028, η Opel θα είναι μία πλήρως ηλεκτρική μάρκα στην Ευρώπη. Επομένως, είμαστε άριστα προετοιμασμένοι και για τα επόμενα 160 χρόνια» δήλωσε ο CEO της Opel, Uwe Hochschurtz.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.