ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το BMW Group Hellas υποστηρικτής της Καρολίνας Πελενδρίτου - τρεις φορές Χρυσή Παραoλυμπιονίκης στην κολύμβηση

17:14 - 07 Ιουν 2022 | Αυτοκίνητο
Το BMW Group Hellas υποστηρικτής της Καρολίνας Πελενδρίτου - τρεις φορές Χρυσή Παραoλυμπιονίκης στην κολύμβηση
Στην Αθήνα το 2004 κέρδισε το πρώτο μετάλλιο της Κύπρου στην ιστορία των Παραολυμπιακών Αγώνων, επιτυχία που επανέλαβε στο «Πεκίνο 2008» και «Τόκυο 2020» το 2021, 17 χρόνια μετά την πρώτη της μεγάλη επιτυχία.

Ο κόσμος αλλάζει, μαζί του και η κοινωνία στην οποία ζούμε και εργαζόμαστε. Οι λόγοι για την αλλαγή αυτή είναι τόσο διαφορετικοί όσο και οι ίδιοι οι άνθρωποι. Το BMW Group προάγει μία φιλοσοφία απαλλαγμένη από προκαταλήψεις που υποστηρίζει την ένταξη και τις ίσες ευκαιρίες για όλους τους ανθρώπους και τάσσεται υπέρ της Διαφορετικότητας, της Ισότητας και της Συμπερίληψης.

Διαφορετικότητα σημαίνει ποικιλία ανθρώπων και τρόπων ζωής που προκύπτουν από τις διαφορές τους (π.χ. φύλο, ηλικία, πολιτισμικό υπόβαθρο, σεξουαλικό προσανατολισμό, καθώς και σωματικές και πνευματικές ικανότητες). Η έννοια της Ισότητας δηλώνει ότι κανένας δεν μπορεί να βρίσκεται σε μειονεκτική θέση λόγω χαρακτηριστικών όπως φύλο, εθνική καταγωγή, χρώμα του δέρματος, εθνικότητα, θρησκεία ή κοσμοθεωρία, αναπηρία, ηλικία, σεξουαλικός προσανατολισμός και ταυτότητα. Η Συμπερίληψη αναφέρεται στο ανήκειν και στην εκτίμηση του κάθε ατόμου που θα πρέπει να εκλαμβάνει κοινωνική αποδοχή.

Επιθυμώντας να συμβάλλει ενεργά στις φιλόδοξες προσπάθειες ξεχωριστών ανθρώπων που εμπνέουν και ενισχύουν την Διαφορετικότητα και την Ισότητα, το BMW Group Hellas θα είναι υποστηρικτής της Καρολίνας Πελενδρίτου, τρεις φορές Χρυσή Παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση.

Η Καρολίνα Πελενδρίτου γεννήθηκε στην Κύπρο το 1986 και ασχολήθηκε από νεαρή ηλικία με την κολύμβηση. Όταν διαγνώστηκε με πρόβλημα όρασης, το οποίο σταδιακά επιδεινωνόταν, δεν τα παράτησε, αντιθέτως συνέχισε να αγωνίζεται στις κατηγορίες αθλητών με αναπηρίες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.