ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Opel Crossland: Έχουν παραχθεί περισσότερα από 500.000 αυτοκίνητα!

21:37 - 27 Ιουν 2022 | Αυτοκίνητο
Opel Crossland: Έχουν παραχθεί περισσότερα από 500.000 αυτοκίνητα!
Clear & Bold’ σχεδιαστική γλώσσα, μοναδική ευελιξία και πληθώρα τεχνολογιών αιχμής – δικαιολογημένα το Opel Crossland είναι εξαιρετικά δημοφιλές.

Το compact SUV με σήμα τον κεραυνό (Blitz) έχει καταφέρει να διαγράψει μία επιτυχημένη εμπορική πορεία από το 2017 που λανσαρίστηκε με τις πωλήσεις του να ξεπερνούν τώρα το ορόσημο των 500.000 μονάδων.

Πολλοί είναι οι λόγοι αυτής της επιτυχίας. Με μήκος μόλις 4.22 m, το Opel Crossland συνδυάζει μέγιστη ευελιξία στο εσωτερικό με άφθονους χώρους για όλη την οικογένεια. Αυτό εξασφαλίζεται, μεταξύ άλλων, χάρη στα διαιρούμενα σε αναλογία 60/40 πίσω καθίσματα, που μπορούν να μετακινηθούν κατά τον διαμήκη άξονα σε μια διαδρομή 150 mm, ανάλογα με την έκδοση. Ως αποτέλεσμα, η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών αυξάνεται από 410 σε 520 λίτρα σε χρόνο μηδέν. Με τα πίσω καθίσματα πλήρως αναδιπλωμένα, η χωρητικότητα αυξάνεται στα 1.255 λίτρα.

Επιπλέον, το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης που καθιστούν την οδήγηση του Crossland ξεκούραστη και ασφαλή. Μεταξύ των στάνταρ συστημάτων υποβοήθησης ξεχωρίζουν τα Cruise Control και Speed Limiter, Lane Keep Assist και Traffic Sign Recognition, καθώς και οι λαμπεροί προβολείς LED. Διατίθενται ακόμη συστήματα όπως Προειδοποίηση Εμπρόσθιας Σύγκρουσης (Forward collision alert) με Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης και Ανίχνευση Πεζού, Driver Drowsiness Alert, Head-up Display, Πανοραμική Κάμερα Οπισθοπορείας 180° μοιρών, Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης IntelliGrip και πολλά περισσότερα.

Το Crossland εντυπωσιάζει, όχι μόνο με την ευελιξία και τις κορυφαίες τεχνολογίες του, αλλά και με τη μοντέρνα εμφάνισή του. Υιοθετεί τη χαρακτηριστική νέα σχεδιαστική γλώσσα της Opel, που περιλαμβάνει στοιχεία όπως το Vizor. Η μάσκα διατρέχει το εμπρός τμήμα ως ενιαίο στοιχείο, διευρύνοντας οπτικά το πλάτος του. Το πίσω τμήμα είναι επίσης Bold & Pure, σχεδιασμένο για να μαγνητίζει το βλέμμα. Εδώ, το έμβλημα του Crossland φιγουράρει με αυτοπεποίθηση στο κέντρο της πίσω πόρτας.

Το επιτυχημένο μοντέλο κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Zaragoza στην Ισπανία. Η Opel έχει ήδη ανακοινώσει ότι ο διάδοχός του, όπως όλα τα νέα μοντέλα με το σήμα του κεραυνού, θα διαθέτει και ηλεκτροκίνητη έκδοση. Από το 2028 και μετά, η Opel θα διαθέτει αποκλειστικά ηλεκτροκίνητα οχήματα στην Ευρώπη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.