ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Karenta εγκεκριμένο μέλος του Δικτύου συνεργείων επισκευής αμαξώματος των οχημάτων Tesla

17:06 - 19 Σεπ 2022 | Αυτοκίνητο
Η Karenta εγκεκριμένο μέλος του Δικτύου συνεργείων επισκευής αμαξώματος των οχημάτων Tesla
Η Tesla συνεργάζεται με τα καλύτερα συνεργεία επισκευής αμαξώματος στον κόσμο για να δημιουργήσει το συνεχώς αναπτυσσόμενο Δίκτυο συνεργείων επισκευής αμαξώματος.

Η Karenta σε συνέχεια των επενδύσεων που πραγματοποιεί για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Tesla ως εγκεκριμένο μέλος του Δικτύου συνεργείων επισκευής αμαξώματος των οχημάτων του κατασκευαστή στην Ελλάδα.

Από μικρές επισκευές βαφής έως εργασίες επισκευής, το πιστοποιημένο συνεργείο της Karenta προσφέρει υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους κατόχους των οχημάτων Tesla.

Η Tesla συνεργάζεται με τα καλύτερα συνεργεία επισκευής αμαξώματος στον κόσμο για να δημιουργήσει το συνεχώς αναπτυσσόμενο Δίκτυο συνεργείων επισκευής αμαξώματος. Το Δίκτυο εγκεκριμένων συνεργείων από την Tesla πληροί τα υψηλότερα πρότυπα μέσω αυστηρής εκπαίδευσης και αξιολογήσεων.

Το εγκεκριμένο συνεργείο της Karenta για τα οχήματα Tesla βρίσκεται στη διεύθυνση Μεγάλου Αλεξάνδρου 2 & Αρχαίου Θεάτρου στην Αργυρούπολη, παρέχει τη δυνατότητα υποδοχής οχήματος αδιάλειπτα, 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα καθώς και την δυνατότητα ταχυφόρτισης του οχήματος με φορτιστή 180kw.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.