ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

“Concentrated Freedom”: Το νέο Jeep® Avenger σε δράση

21:17 - 21 Οκτ 2022 | Αυτοκίνητο
“Concentrated Freedom”: Το νέο Jeep® Avenger σε δράση
Μετά την πρόσφατη αποκάλυψη του στο κοινό, τo νέο Jeep® Avenger αναλαμβάνει δράση, παρουσιάζοντας μέσα από τρεις πρωτότυπες ιστορίες τα μοναδικά του χαρακτηριστικά.

Η πρόσφατη αποκάλυψη του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι, έφερε για πρώτη φορά το κοινό δίπλα στο Avenger, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία της Jeep®. Με δυναμικό στιλ, έξυπνες λύσεις και κίνηση με μηδενικούς ρύπους, το Avenger αναλαμβάνει άμεσα δράση παρουσιάζοντας μέσω μιας σειράς πρωτότυπων videos το ξεχωριστό, όσο και αυθεντικό Jeep χαρακτήρα του. Έξυπνο, διασκεδαστικό και μοντέρνο, το νέο SUV στοχεύει σε όσους αναζητούν ένα συμπαγές, αλλά ευρύχωρο Jeep με μοναδικό συνδυασμό τεχνολογίας, κορυφαίας συνδεσιμότητας και μοναδικών δυνατότητων εντός και εκτός δρόμου.

 

 

Στα συνολικά τρία επεισόδια, η Γερμανίδα παρουσιάστρια Rabea Schif, θα συνοδεύσει τρεις ξεχωριστούς καλεσμένους στην αναζήτηση των χαρακτηριστικών του νέου Avenger, τα οποία συμπυκνώνονται στην έκφραση “Concentrated Freedom” («Συμπυκνωμένη Ελευθερία») που συνοδεύει το νέο μοντέλο. Χάρη στην αυτονομία των 400χλμ. (έως 550χλμ. σε αστικές συνθήκες) και τους πρακτικούς τρόπους φόρτισης, το Avenger είναι το απόλυτο Jeep μηδενικών ρύπων.  

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.