ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Nissan συμμετέχει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2023

10:55 - 27 Δεκ 2022 | Αυτοκίνητο
Η Nissan συμμετέχει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2023
To Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2023 θα πραγματοποιηθεί στο Makuhari Messe, από τις 13 έως τις 15 Ιανουαρίου.

Η ειδική έκδοση Fairlady Z, που κέρδισε το βραβείο Grand Prix στον Διεθνή Διαγωνισμό Custom Car Contest του Τόκιο 2022, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2023. Αυτό το μοντέλο είναι η έκδοση μαζικής παραγωγής του προσαρμοσμένου πρωτοτύπου Nissan Fairlady Z που αποκαλύφθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο του 2022. Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Nissan θα δουν επίσης το ολοκαίνουργιο Serena, καθώς και τις πρωτότυπες εκδόσεις των Nissan Roox, Caravan, Cube, Sakura και Ariya.

Η NISMO, η οποία συνεχίζει να προσφέρει ενθουσιασμό στον μηχανοκίνητο αθλητισμό μέσω του Super GT και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της FIA Formula E, αλλά και η Autech, γνωστή για την Carrozzeria και τα υψηλά επίπεδα προστιθέμενης αξίας, θα παρουσιάσουν έναν συνδυασμό τεσσάρων μοντέλων.

Σε συνεργασία με ένα περιοδικό από τον εκδότη Geibunsha, θα παρουσιαστούν οκτώ Caravans για να τιμήσουν την 50ή επέτειο του μοντέλου, που έρχεται τον Φεβρουάριο του 2023.

To Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2023 θα πραγματοποιηθεί στο Makuhari Messe, από τις 13 έως τις 15 Ιανουαρίου. Στο περίπτερο της Nissan θα υπάρχει επίσης μια επιλογή από καλούδια merchandise των Nissan και NISMO.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.