ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Chargespot WATT+VOLT: Ενίσχυση του δικτύου με ταχυφορτιστές DC25kW!

12:36 - 16 Μαρ 2023 | Αυτοκίνητο
Chargespot WATT+VOLT: Ενίσχυση του δικτύου με ταχυφορτιστές DC25kW!
Το Chargespot, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα, ενισχύεται με τους νέους ταχυφορτιστές DC 25kW οι οποίοι προσφέρουν στους χρήστες τη δυνατότητα να φορτίζουν το αυτοκίνητό τους στο 1/3 του χρόνου σε σύγκριση με τους συμβατικούς φορτιστές!Έτσι, η ευκολία και η εξοικονόμηση χρόνου περνάει στο επόμενο επίπεδο, δημιουργώντας ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις για όσους επιλέγουν την ηλεκτροκίνηση!

Οι νέοι ταχυφορτιστές DC 25kW τοποθετήθηκαν σε 6συνεργάτες/ μέλη του δικτύου Chargespot αλλά και στα κεντρικά γραφεία της WATT+VOLT στο Μαρούσι. Η συνεχής αναβάθμιση του δικτύου Chargespot βοηθά τους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων να απολαμβάνουν τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης και να ζουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία με μοναδικά προνόμια κάθε φορά! Π ιο αναλυτικά οι νέοι φορτιστές βρίσκονται: Στην Automarin και το καφέ Emily’s - Αθήνα, στη Skoda Karalekis- Διδυμότειχο, στον SakaridisVW-Κιλκίς και τέλος στο Hotel Natassa- Ξάνθη. 

Με 499 φορτιστές συνολικά και 7 ταχυφορτιστές η εξέλιξη του δικτύου Chargespot προβλέπεται δυναμική και μαζί με την ενέργεια της WATT+VOLT προσκαλεί ολοένα και περισσότερους να δοκιμάσουν την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.